Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

E-pillereistä

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Alotin tossa kuukausi sitten yhdistelmäehkäisypillereiden (Yaz)käytön ja oon jo käyttänyt lähes sen koko ensimmäisen "liuskan". Jäljellä on enään vain yksi lumennepilleri. Niiden lumennepillereiden aikanahan kuukautisien pitäisi olla, mutta eipähän ole vielä alkanut ja nyt on jo alkanut vähän epäilyttää... Yhtäkään pilleriä ei ole jäänyt ottamatta ja kuukautiseni ei oo koskaa jääneet tulematta? Onkohan mahdollista että poisjäänti johtuu niistä pillereistä? Onko kellekkään käyny niin? :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Nou hätä. Oon käyttänyt muun muassa tuota Yazia. E-pillereiden ja muidenkin hormonivalmisteiden kanssa voi käydä niin, että menkat jää tulematta tai että kierto muuttuu (yleensä niukempaan päin). Kropalla menee keskimäärin 2-3kk tottua uuteen valmisteeseen. Jos noin käy vielä parin kuukauden jälkeenkin ja se häiritsee, niin kannattaa ehkä jutella lekurin kanssa ettei joka kuukausi tarvi raskaustestejä tehdä ja panikoitua. Joskus pelkkä stressi voi jättää menkat tulematta tai se, että ajattelee että uudet pillerit ja nyt käy näin. Koita unohtaa asia ja kärsivällisesti kato miten ens kerran käy :)