Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

E-pillerin unohdus taukoviikon jälkeen, apua kaivataan!

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Eli siis unohdin alottaa liuskan eilen(to)illalla vaikka olisi pitänyt. Pillerin unohtamisesta meni just ja just se 12 tuntia otan yleensä n.9-10 aikaan illalla ja nyt otin tasan 9 aamulla pillerin(pe).

Olin suojaamattomassa yhdynnässä edeltävällä viikolla ja nyt pelkään raskautta. Se 12 tunnin sääntö ei kuitenkaan umpeutunut mutta oli kyllä ihan siinä rajalla. Mitä luulette onko mahollisuus raskauteen vai onko noi pillerit säilyttäny ehkäsytehonsa.

Ois kiva saada jonkunlainen mielenrauha!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Voisi melkee sanoo ettei ehkäisyteho heikentyny koska otit sen juuri 12h myöhässä ja ohjehan on yleensä ehkäisypillereissä et jos on ottanu pillerin yli 12h myöhässä niin ehkäsyteho heikkenee (jos heikkenesi nopeammin niin varmasti pillerien ohjeessa varoitettaisiin siitä!). Itse käyttäisin viel varmuuden vuoksi kondomia seuraavat 7 päivää ihan oman mielenrauhan takii :D Kannattaa sunkin jos muuten ahdistaa liikaa.
Tarkemmin tiiät kun pitäis tulla seuraava vuoto: tuleeko vai jättääkö tulematta.

Mut sinuna en kyllä stressais liikaa, kun otit pillerin "vain" 12h myöhässä. Vai muistatko mihin aikaan tasan tarkkaan otit viimeisen pillerin ennen taukoa?