Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

e-pillerit ja lopetus!

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Olen lopettamassa e-pillereitä (Yasmin) kokonaan nyt taukoviikon jälkeen - ohjeessa luki että pillerit voi lopettaa koska vain mutta nyt tuli mieleen, että miten jos on ollut taukoviikon aikana yhdynnässä, onko raskaus mahdollinen jossen nyt sitten aloitakaan enää uutta liuskaa (vaan hoitaa ehkäisyn jatkossa esim. kondomin kanssa)? Vai pitääkö pillereitä jatkaa nyt sitten vielä ainakin viikon verran?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Lopetin juuri itse pillereiden syönnin ja jouduin miettimään samaa asiaa. Raskaus on mahdollinen (joskin kovin epätodennäköinen mutta mahdollinen kuitenkin), jos olet ollut suojaamattomassa yhdynnässä taukoviikolla ja aiot lopettaa pillereiden syönnin. Itse söin koko liuskan lisää pillereitä kun tajusin asian vähän liian myöhään.