Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

e-pillerit ja raskaustesti

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Olen miettinyt voiko raskaustestin tehdä kesken pilleriliuskan? vai täytyykö odottaa liuska loppuun ja menkat ?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Voi tehdä. Miksei voisi? Ei niissä pillereissä mitään raskaushormoneja ole, niitä keho tuottaa ihan itse raskauden aikana ja testi ne havaitsee.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
raskaustesteissä lukee että pitää oottaa kunnes menkat on myöhässä, ja kun pillerit ei oo muuta ku vaan ylimääräsiä hormooneja nii eiköhän sama päde sillonkin.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Munkin mieltä on painanut että onko mahdollista että olisin raskaana. 7päivän taukoviikon jälkeen aloitan aina pillerini sunnuntaina n. Kello 16, tuona sunnuntaina harrastin seksiä ennen pillerin ottamista joten onko mahdollista että olisin raskaana, koska tuo sunnuntai on 8.päivä jolloin pillerit pitäisi aloittaa ja taukoviikon ehkäisyteho kestää 7päivää? (syön 2.laattaa putkeen joten menkkoja odotellessa menisi aikaa, en pysty olla niin kärsivällinen) kiitos:)