Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

E-pillerit ja sivuvaikutukset.

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Heippa, 
oon nyt käyttänyt melkein 2kk mercilon merkkisiä e-pillereitä. 1kk meni hyvin, mut nyt melkein 2kk täyteen tulleena on alkanu naaman tulla näppyjä. Hoidan ihoa niin hyvin kuin voi ja aikasemmin ei oo tämmöstä ollu. Pikku hiljaa täs 3 viikon aikan ruvenni tulee näppyjä. Ja seksihalut menny. Mitä tehdä? Onko ollu samanlaisia ongelmia ja sitten oireet kadonneet kun syönyt pidempää, vai lisääntyneet vai pysyny samana? Käytätkö samoja pillereitä ja samoja oireita? Tekismieli vaa soittaa lääkärille ja vaihtaa.. Ei oo kiva ku ei tee seksiä mieli ja naama punottaa. Odotan kun tulee toi 7pv tauko ja katson häviikö siinä ajassa edes muutama näppy. Jos hävii, niin ainaki sit johtuu näistä. Sen jälkee otan viel sen kolmannen liuskan jos tilanne pahenee/ei muutu nii kai se on vaihdeytava. Yazz nimisiä käytin noin 2v sitten. Ei ollu mitää ongelmia, paitsi tiputteli lähes 2-3 viikkoa kuukaudesta, eli lähes kokoajan menkat. Käytin niitä noin. 8kk eikä oireet lähteny. Mitkä ois sit seuraavat e-pillerit kokeiltavaks....? Hyvät semmoset. Yasminelleja ei ainkaa ku nehän ihan samat ku yazzit..