Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

e-pillerit

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Kysyisin e-pillereistä. Hankkisin pillerit koska harrastan seksiä poikaystäväni kanssa ja pahojen menkkakipujen vuoksi. Myös ihooni on ruvennut tulemaan enemmän ja enemmän finnejä. Joten auttaisivatko tietyt e-pillerit ''akneen''? Mitkä? ja onko teillä e-pillereistä minkälaisia sivuvaikutuksia? Tänne minkäänlaisia kokemuksia, kiitos! :>
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Moi. Itselläni on atooppinen iho, eli yliherkkä ja kuiva, mutta naama näin nuoruusiässä rasvanen ja eritoten leuka oli ongelmakohta ennen pillerien hankitaa. Pillereitä aloin syömään vuosi ja 3 kk sitten, ja eivät ole tuottaneet mulle minkäänlaisia sivuvaikutuksia tähänmennessä. Leuan finnnit hävisivät kokonaan ensimmäisten kolmen kk:n aikana, ja sen jälkeen ei ole ollut samanlaisia ongelmia finnien suhteen.
Kuukautiskivut leivittyivät, mutta niitä edelleen on... Pillerieni merkki on yasminelle, yhden kk:n pilleripaketti maksaa n. 15 euroa