Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Ehäkäsyrengas Nuvaring

  • Keskustelun aloittaja Henne
  • Aloitettu
H

Henne

Vieraileva tähti
#1
Elikkäs, otin renkaan käyttöön helmikuussa ja viime viikolla olisi uusi pitänyt laittaa. Kävin apteekissa ja kuulin, että koko Lahdessa ei ehkäisyrenkaita ole saatavilla maahantuojan ongelmien takia. Onko joku saanut ostettua ehkäisyrenkaita viimeisen kuukauden sisällä? Jos joku on kokenut saman, niin miten toimitte? Itse en pillereitä suostu enää syömään, joten käytämme kondomia.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Tuasta renkaasta sen verran että täällä pohjanmaalla sanottiin että koko Suomessa ei ole renkaita juuri tämän maahantuoja-ongelman takia. Sanottiin että tulee tämän kuun lopussa vasta. Ajattelin kuitenkin kokeilla onneani toisesta apteekista (sama paikkakunta) ja kummasti löytyi,mutta yhden kappaleen pakkauksessa. Jos halusi 3kpl paketin niin siitä tulisi kalliimpi. Maksoin yhdestä renkaasta n.16€. En myöskään suostunut harkitsemaan enään pillereitä koska olen vastikään vaihtanut renkaaseen, ja vaihtamisen yhteydessä taas hormonitasapaino järkkyisi + veritulpan riski nousisi minulla.
Joten neuvoksi että koitat käydä toisessa apteekissa. Toivottavasti saat renkaasi :)