Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Ehkäisy hommat

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Käytämme tyttökaverin kans Kortsua ehkäisynä, harrastamme yön mittaan seksiä monta kertaa peräkkäin. Mutta onko se turvallista vaikka kondomi vaihdetaan joka kerta? koska siinähän sotkeuttuu väkisin näpit, housut...ONko turvallista vain vaihtaa suoraan kumia ja jatkaa hommia vai miten on??
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Itse käyttäisin mielummin vaikka lisänä jonkinlaista hormonaalista ehkäisyä. Tosin onhan siinä kortsussa esim rikkoutumisvaara eikä sen tarvitse mennä rikki kuin kerran.

Ihmiset usein unohtaa ettei mikään ehkäisymenetelmä takaa 100% suojaa. Tietysti kahden ehkäisymenetelmän (esim. pillerit ja kortsu)yhtäaikainen pettäminen on todella pieni mahdollisuus mutta mahdollisuus kuitenkin. Eli joka kerta kun harrastaa seksiä, pitäisi miettiä sitä kuinka jokin saattaa mennä pieleen ja sitten istutaankin aborttia odottamassa tai mietitään elämää vauvan kanssa. Mutta ei näitä kai kukaan mieti, luottaa sokeasti ehkäisyyn. Minä ainakin.

Ja kyllä se kortsukin on hyvä suoja. Ja jotenkin tuntuu vaikealta kuvitella että se sperma jostain lakanoista vielä löytäisi tiensä oikeaan paikkaan.
 
S

Sunqueen

Vieraileva tähti
#3
En ymmärrä ongelmaa. Eikös kortsu ole se varmin vaihtoehto? Ja eikö ne sotkut mene sinne kortsuun? Miten ne näppeihin ja housuihin päätyy? Eli vastaus kysymykseen onko turvallista: totta kai on
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
peseytyminen kenties voisi toimia? siis kädet pesuun ja sillei. ja googlaa sit vaikka noiden siittiöiden elinikä huoneenlämmössä, vaatteissa niin saatat huomata, ettei niin vaarallista oo. se on pääasia, että et heti kortsun poisoton jälkeen ala spermaisilla käsillä räplätä tytön alapäätä.