Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Ehkäisyongelmia

  • Keskustelun aloittaja SoulSister
  • Aloitettu
S

SoulSister

Vieraileva tähti
#1
Minä ja mieheni olemme olleet yhdessä vasta muutaman kuukauden ja seksiähän on siis harrastettu jo paljon. Ongelma vaan on se, että mieheni kaluun sopivat kondomit kuulemma vievät häneltä lähes kaiken tuntemuksen, eikä ole vielä uskaltanut kokeilla mitään superohuita malleja, kun seksi on molemmille aika uusi juttu.
Pillereitä olen harkinnut, mutta sitä tässä vaan hakisin että onko tähän mitään muuta vaihtoehtoa kun alottaa ne pillerit tai kokeilla jotain ultra thin kondomeita. Kokemuksia haluaisin kuulla että hajoavat ne ultra thinit kuinka helposti, normit ei ole ainakaan meillä hajonneet kertaakaan, mutta tiedä sitten noista ohuista.
Ja pillereiden aloittamisen esteenä siis ei ole sukupuolitauteja vaan lähinnä ei heti houkuttaisi aloittaa hormonaalista ehkäisyä kun suhdekin on vasta muutaman kuukauden ollut.