Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Eka kerta

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
No oli tossa pari päivää sitten... Sattui vähän tai aika paljonkin ja verta tuli vähäsen.. Jos näin käy niin meneekö luultavasti toinen kerta 'sujuvammin' koska tämä eka kerta oli ainakin tosi vaikea ei meinannut mennä edes sisään, eikä mitään ja tuntui kauhealta paineelta ja tuli verta. Jos näin käy onko siis se immenkalvo mennyt rikki? Ja on nyt ollut muutaman päivän outo tunne alapäässä
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
voipi olla ihan normaalia. jollakin tulee verta toisilla ei, mutta usein eka kerta on kaikille kivulias. helpottaa mutta seuraavakin kerta voi olla kivulias..
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Jokaisen eka kerta tuntuu jollain tavalla. Verta ei tuu aina mut yleensä se on merkki siitä, et immenkalvo on puhjennu.
Mulla tuntu aika paljonkin, ja verta tuli vähän. alapäässä tuntu pari päivää aika oudolle mut se meni sit parissa päiväs ohi. 1-3 ekaa kertaa tuntu sisääntyönnettäessä lievää kipua mut kun sitäkin teki pariin kertaan sen jälkeen nii ei se sit tuntunu enää ollenkaan. Nykyään vaikka ois taukoo parikin viikkoo ettei tee mitään nii mitään kipuja/vuotoja ei oo ilmenny. Lähinnä se tuntuu nykyään vaan ihan älyttömän ihanalle ;)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Minulla eka kerta ei oikein tuntunut missään, ahtaaltahan se tuntui ja kummalta. Toinen kerta taas oli kivuliain, luultavasti silloin puhkesi immenkalvo kunnolla ja tuli verta jne. Aika kauan jouduttiin poikaystävän kanssa ottamaan aluksi rauhassa ja sisään oli mentävä hitaasti ja varovasti ja pikkaisen sattui. Mutta nykyään kaikki sujuu kuin rasvattu ja ihanalle tuntuu! Harjoitus tekee mestarin ja saa kropan tottumaan! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
se voi tuntua jopa 10 kerran jälkeen kivuliaalta riippuu väli ajoista ja siitä miehen koosta!