Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Eläinkokeettoman kosmetiikan puolesta

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
EU:n alueella kosmetiikan testaus eläimillä (Botoxia lukuunottamatta, sen suhteen jokainen erä testataan edelleen äärimmäisen tuskallisella LD50 -testillä) on kielletty 11.3.2009 mutta EU:n ulkopuolella elävillä eläimillä testattua kosmetiikkaa on sallittua myydä 3/2013 saakka.

Vaikka vaihtoehtoiset luotettavat menetelmät on kehitetty ja useiden valmistajien käytössä, osa kosmetiikkayrityksistä lobbaa myyntikiellon myöhäistämistä jopa 10 vuodella mikä tietäisi suunnatonta turhaa kärsimystä eläimille.

Tee oma osasi: tarkista että valitsemasi kosmetiikka on eläinkokeettomasti testattua ja allekirjoita vetoomus myyntikiellon suunnitellussa aikataulussa pitäytymiseksi; linkki löytyy kanin kuvan kohdalta Animalian etusivulta.
Myös eläinkokeettomuuteen sitoutuneitten kosmetiikkayritysten nimet löytyvät Animalian sivuilta. www.animalia.fi
Kiitos!

"Eläinkokeeton meikki -iloisempi ilme"