Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

En kehtaa antaa mieheni nuolla minua

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Olen 23 ja mieheni 26, ollaan seurusteltu 5 kuukautta. Suhde toimii loistavasti, seksi on villiä ja annan hänelle suuseksiä mielelläni. Mies kärttää jatkuvasti milloin pääsisi tekemään saman minulle. MUTTA. Toinen sisempi häpyhuuleni on huomattavasti toista isompi, ja ruman näköinen. Tämän takia häpeän itseäni, enkä halua hänen näkevän sitä. Mitä on tehtävissä, kun rahaa alapään kauneuskirurgiaan ei ole?

Muilla samanlaisia kokemuksia, neuvoja, viisaita sanoja?
 
T

Teebo

Vieraileva tähti
#2
Muakin jännitti, kun sain ekaa kertaa suuseksiä just sen takia, kun pelkäsin että mulla on jotenkin erityisen ruma vagina tai jotain.. Opin kuitenkin rentoutumaan, ja vasta sitten tajusin kuinka mielettömän hyvältä se tuntuu =D
Miehes varmaan ajattelee, että on sulle ns "velkaa", kun sä annat sille suuseksiä, mutta se ei pääse "korvaamaan" sitä...
Kanattaa olla vaan ajattelematta liikaa ja nauttia. Voittehan te puhua sun ajatuksista ennen kun teette mitään.
Kuitenkin suosittelen ihan täysillä, että kokeilet- ihan uskomaton nautinto =D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Mä olen päättänyt, etten katsele peilin kautta omaa alapäätäni ollenkaan, koska omasta mielestäni mulla on juuri sama ongelma eli häpyhuulet on erikokoiset ja muutenkin koko värkki näyttää vaan mielestäni aika kammottavalta. Oon kuitenkin kokemuksesta tullut siihen tulokseen, että miesten esteettinen silmä tässä asiassa toimii vaan täysin erilailla, ja on vaan unohdetava mitä itse on asiasta mieltä ja nauttia siitä, että sama kapistus miehen silmään on "maailman kaunein asia" ja loputtoman hehkuttamisen arvoinen juttu. :D Oma mieheni ei myöskään mitään epäsymmetrisyytä näe, joten omassa tapauksessani saattaa olla, että itse vain suurentelen mielessäni omia epäkohtiani - ehkä asia on näin myös sinun tapauksessasi? Vaikea sitä on olla omasta yksityisimmästä paikastaan kovin objektiivinen - esim koskaan en ole miestä tavannut jonka mielestä heidän omassa vehkeessään ei ois jotain parantamisen varaa (99% sanoo että on liian pieni, sit on vinoudet ja esinahan erilaisuudet jnejnejne) ja yleensä sitä saa miehenkin tapauksessa tyynnytellä mitä olemattomimmin perusteltuja epävarmuuksia kun itsellä ainakaan ei nyt sinänsä ole juurikaan väliä miltä se näyttää kunhan on terve ja tuntuu hyvältä, ja tärkeintähän on se ihminen missä se on kiinni. ;)

Ja jos miehesi sinusta tosissaan tykkää niin voisin melkein 100% varmuudella sanoa että se myös rakastaa alapäätäsi just sellaisena kuin se on eikä oikeasti edes ymmärrä mistä ihmeestä sä puhut kun sanot että se ei näytä hyvältä, vaikka se spottivalon alla tölläisi sitä tuntikausia. :)

Mutta oman mielen epävarmuudet, vaikka epärealistisia olisivatkin, on vaikeasti kuitenkin korjattavissa varsinkin tällaisissa asioissa, joten anna itsellesi aikaa ja ota askel kerrallaan, anna miehesi ensin tunnustella sinua vaikka täysin pimeässä huoneessa.

Opettele hyväksymään itsesi - juuri kenelläkään luonnostaan ei ole täydellisen symmetriset ja pikkuiset häpyhuulet, se on pornoalan kauneuskirurgialla luoma illuusio jonka takia sullakin on ihan vääristynyt käsitys siitä millainen sun pitäisi olla! Olet oikeasti täysin normaali! Ja vielä onnekas kun on mies joka sinua haluaa palvella, ota siitä siis ilo irti. ;)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Voi, mun häpyhuulia rumempaa et löydä. Ja jännitin itse kans, ihan hirveästi, viivytin ekaa kertaa tosi paljon. Mutta sitten yks kerta mies vaati nuolla ja 'raiskasi', ja en voinut kuin antaa mennä. Nautinnossa kaikki stressi unohtui.
En usko että mies ulkonäöstä välittää, enemmänkin hygieniasta.

Sanotaan että häpyhuulet on yhtä persoonalliset ko sormenjäljet. Kaikilla on omansa.
Älä välitä, nauti! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
anna mennä vaan, tuskinpa miehesi sitä huomaa ja kunhan huomaat miten ihanaa se on!!
 
C

chanon

Vieraileva tähti
#6
Mullaki on ollu toi ihan sama juttu :)

Kerroin poikaystävälleni rehellisesti siitä, että se on minusta noloa. Joten päädyimme yhdessä sitten siihen tulokseen, että pimeässä tai peiton alla on hyvä alkaa kokeilemaan.

Kun tiedät, että miehesi ei nää (ainakaan juurikaan mitään), opit itse paremmin rentoutumaan, ja kuten muutkin ovat maininneet, nautinto on mahtava.

Pikkuhiljaa sitten ehkä päästät miehen pois peiton alta - siellä tulee älyttömän kuuma. Mutta jos hän haluaa päästä "maksamaan velkojaan" eiköhän hän suostu tuohon.

Hitaasti, mutta varmasti ja hyvä tulee :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#7
Mä itse häpeän rintojani erittäin paljon, ne kun eivät ensinnäkä ole kauniin muotoiset, ovat täynnä raskausarpia (en siis ole raskaana ollut koskaan) ja kaikkein pahinta on se, että ne ovat keskenään järkyttävän erikokoiset. Siis ihan oikeasti, sen näkee vaatteidenkin läpi jos osaa katsoa. Olen kumppanini kanssa seurustellut vähän reilun vuoden ja vieläkin minua välillä hiukan ahdistaa olla hänen edessään ilman yläosaa. Olen hänelle kuitenkin kertonut häpeästäni ja hän on suhtautunut asiaan oikein hyvin, on sanonut, ettei edes huomaa asiaa ellei erikseen kiinnitä huomiota. Suosittelen siis puhumaan asiasta avoimesti ja kertomaan tunteistasi ja peloistasi.

Tuosta suuseksistä sen verran, että meillä minä annan kumppanille mutten itse saa, koska häntä jotenkin etoo ajatus. Ei sillä, että alapääni olisi mitenkään ruma tai kamala hänen mielestään, mutta hän ei vain pidä ajatuksesta lainkaan. Jos miehekkeesi oikeasti haluaa sinulle suuseksiä antaa, ei moisen pikkuvian pitäisi menoa haitata, varsinkin jos mies on yhtään teiniä kypsempi.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#8
Kiitos vastauksista :) Meillä kävi niin, että yhtenä iltana ku kotouduttiin tuttavan luota illanistujaisista paukautin vaan pikkuhuppelissa että "mun toinen häpyhuuli on toista isompi ja ruma ja häpeän sitä niin paljo etten oo antanu sun nuolla". Miehen ensireaktio oli että "no onhan munkin toinen kives toista pienempi". Mitä helvettiä, en mä oo ikinä huomannu :DD

Sen jälkeen on pari kertaa käyty ihan oikea aikuisten keskustelu aiheesta, ja mies on vakuuttanut että ei haittaa ja että antaa mulle aikaa niin kauan että tunnen oloni luontevaksi. Sanoista tekoihin ei ole vielä menty mutta ehkä tää tästä :D