Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

En ole saanut orgasmia, ikinä

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Minulla on ollut vain yksi kunnollinen pokaystävä, jolle menetin neitsyyteni kauan sitten. Hän on tämä kenen kanssa seurustelen vieläkin. Olemme seurustelleet 1,5 vuotta. Seksielämä on mukavaa, nimenomaan mukavaa, ei mitään muuta.

Kiihotun vain hänen kosketuksestaan, saan hänet laukeamaan helposti, nautin hänen miellyttämisestään todella paljon, mutta nyt olen kyllästynyt vain hänen miellyttämiseen. Hän kyllä on jutellut tästä aiheesta kanssani, pyytänyt että etsisin mistä pidän ja lukisin aiheesta, sitten kertoisin hänelle mistä pidän ja hän sitten yrittäisi tosissaan saada minut tulemaan.

En ole oikeastaan koskaan harrastanut itse itseni kanssa seksiä, lieneekö siinä syy, miksen ole koskaan saanut orgasmia. En vain tunnu osaavan tuota leikkiä, en koskaan kiihotu omasta käsittelystä ja ei kotona ole missään rauhallista paikkaa, jossa voisi mitään tehdä, kun oma huone on vain verhon takana vanhempien huoneesta.

Mitä minun nyt kannattaisi tehdä? Isällä on oma huone jossa saattaisin saada olla yksin ja rauhassa, mutta poikaystäväni on siellä yleensä aina kanssani, enkä pysty koskettelemaan itseäni hänen nähden, nolottaa tai jotakin :D
Pitäisikö minun ostaa leluja? Katsoa pornoa? (ällöttää ajatuskin)

Toivon apua, en haukkumista että seksi ei ole lasten juttu yms.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Etkö voisi ehdottaa poikaystävällesi, että yhdessä kokeilisitte mistä sinä pidät ja mikä ei tunnu hyvältä...
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
En ole myöskään saanut koskaan yhdynnässä orgasmia ja minulla on vähän sama ongelma; se on mukavaa ei mitään muuta. Haluan miellyttää poikaystävääni, mutta haluaisin myös itse nauttia enemmän. On vaikeaa, koska hän tulee melko nopeasti ja hän yrittää pidätellä tulemistaan eikä ole täysillä mukana ja se vie entistä enemmän mun fiiliksiä. Sanoin sille viime kerralla et lopettaa sen, sillä hänen on tarkoituskin nauttia :) Vaikka akti olisikin lyhyt haluan, että se tehdään täysillä.

En myöskään kiihotu omasta käsittelystäni, mutta suihku takaa orgasmin. Kokeile suihkuttaa kovalla paineella klitorikseesi ;) Uskon että näin onnistut. Meillä on suihkussa sellainen penkki, jossa voi istua, joten se tekee asiasta helpompaa. Mutta jos teillä on vaikka kylpyamme niin sielläkin onnistuu helposti. Jos ei niin koita keksiä jotain ;)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Kannattaa kokeilla sellaista asentoa, että poikakaverisi pääsee kirjaimellisesti käsiksi myös herkkiin kohtiin, esim lusikka on hyvä. Toisaalta, jos et itse tiedä mikä tuntuu kivalta koska et ole saanut tilaisuutta "treenata", kannattaisi varmaan ensiks koittaa ihan omassa rauhassa sillä muuten saattaa olla toisen kanssa vähän epävarma fiilis. Mikset vois, esim ollessas yksin kotona, pitää omaa kivaa ihan rauhassa vaikka suihkussa lukkojen takana jos pelottaa että joku tulee kotiin? Suosittelen :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
mietin myös, vessassa olisi helppo kokeilla itsensä koskettelua.. koskaan itsekkään saanut, nauttinut kyllä paljon mutta.. sama myös jätkän kanssa.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
Minäkään en aiemmin saanut orgasmia ikinä miehen kanssa ja seksi kyllästytti. Ostin yhteistuumiin mieheni kanssa sellaisen pienen vibraattorin (vai klitoriskiihottimeksiko sanotaan) mitä voi käyttää myös seksin aikana. Ensin minun oli opeteltava laukeamaan vibran kanssa itsekseni ja sitten rohkeasti tekemään sitä mieheni edessä. Seksielämän laatu parani huomattavasti, varsinkin kun tiedän, että minulle tämä on ainoa vaihtoehto, yhdyntä tai suuseksi ei koskaan tule tuomaan minulle orgasmia (kokeiltu on!).

Joten minä suosittelen leluja, ainakin kokeilemaan! Tietysti testaamiseen tarvitset omaa rauhaa, joten poikaystävä pihalle siksi aikaa. :D
 
C

Cik

Vieraileva tähti
#7
Kokeile suihkussa suihkuttaa jalkoväliin vettä... Ei liian kovalla paineella. Kannattaa olla istuma-asennossa niin pystyt keskittyyn kunnolla. Se tuntuu oikeasti mukavalta. Ja varaa siihen aikaa :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#8
Monelta teistä on tullut hyviä neuvoja, joita aika varmasti kokeilen, kunhan vain saisin tarpeeksi yksityisyyttä. Kotona kun ainut paikka, jossa lukko on, on vessa joka on keittiön vieressä, joten vähän turhan lähellä muita ihmisiä. Ehkä, jotta pystyisin tarpeeksi rentoutumaan, odotan sitä, että muutan omilleni tai kukaan ei ole kotona tms.

Mikä vibraattorin käyttöön seksin yhteydessä tulee, se tuntuu jotenkin.. en nyt keksi oikeeta sanaa mutta laitetaan vaikka oudolta. Ehkä siksi, että olisi niin kiva, jos se mies itse pystyisi saamaan minulle orgasmin ilman muita apuvälineitä.

Kiitoksia vastauksista ^^