Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

En pysty irrottamaan exästäni!

  • Keskustelun aloittaja käyttäjä-4051
  • Aloitettu
K

käyttäjä-4051

Vieraileva tähti
#1
Poikaystäväni jätti minut kuukausi sitten, kun tulin lomamatkalta. Luulin, että meillä meni hyvin..olin ostanut tuliaisiakin. Hän sanoi syyksi, että häntä ahdistaa, olemme liian erilaisia ja riitelemme liikaa. Hän oli miettinyt sitä jo neljä kuukautta.Seurustelimme 10 kuukautta. Itse en ollut kokenut missään vaiheessa samaa. Vaikka riitelimmekin välillä, riidat olivat täysin normaaleja, suhteeseen kuuluvia.
Nyt koko tämän kuukauden ajan exä on sanonut monta kertaa ettei rakastanut minua ikinä ja se tuntuu hirveältä. Mutta silti hän vielä nykyäänkin kiinnittää huomiota minuun, tekee samanlaisia eleitä kuin seurustellessamme. Mutta tämän lisäksi hän on alkanut puhumaan pahaa minusta yhteisille ystävillemme.
Vaikka hän tekee kaiken tämän, tuntuu silti, että hän olisi vielä kiinnostunut minusta ja tämä vaikeuttaa tästä yli pääsemistä. Ongelmana on myös se, että rakastan häntä vieläkin liian paljon... Onko teillä ollut vastaavaa tilannetta ja miten olette jatkaneet?