Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

En tiedä mitä tehdä

  • Keskustelun aloittaja Sohvapöytä
  • Aloitettu
S

Sohvapöytä

Vieraileva tähti
#1
olen seurustellu noin 3 vuatta poikaystäväni kanssa. En voi sietää sen tupakan polttoa mutta ollaan sovittu että hän ei polta mun seurassa ja meidän parvekkeella ei polteta. Pariin otteeseen vupden sisällä olen löytänyt sytkärin parvekkeelta ja tänään tumppeja kulmasta. En tiedä mitä tehdä ehkä kyseessä ei ole edes se parvekkeella polttaminen vaan se että juuri 2 viikkoa sitten lupasi ettei enää polta siellä ja sitten kuitenkin. Ei sanat  paljon näköjään vaikuta. En ole sanonut mtn vielä tumpeista en tiedä pitäisikö sanos mutta tiedän että siitä tulee vaan riitaa koska suuttuu heti jos sanon tupakanpoltosta jotain vaikka sanoisin kuinka nätisti. Mutta en tiedä miten luotan enää sen sanoihin. sanokaa mielipiteenne ylireakoinko. Olemme asuneet 2 vuotta yhdessä.