Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

En tiedä mittä tehdä... kiitos jo etukätee

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
elikkä siis: oon "tapaillu" erästä poikaa pari kuukautta ja olen ollut hänen luonaan yötä 2 kertaa. Emme oo ollu yhdynnässä. Mutta olemme olleet sukupuolikontaktissa. Tää poika on minua 2 vuotta vanhempi ja asuu eri paikkakunnalla kun minä. Nyt kesäloman hän on tääl minun kotikunnassa, myöskin hänen. Ongelma on se, että hän eo itaho seurustella, en myöskää ite. Mutta oon hyvi mustasukkanen hänest ku mius tuntuu että hänel on muitaki tyttöjä. Vaikka hän säätää minu kans samal. Pelkään et ihastun/tykästyn tähän kundiin.. Mitä teen? Kiitos jo etukäteen..
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Todennäköisesti olet jo ihastunut, jos tunnet mustasukkaisuutta. Kannattaa unohtaa poika, jos tahdot oikeasti välttyä pahimmilta murheilta..
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Jos hän selvästi sanoo ettei halua seurustella ja sinua häiritsee muiden tyttöjen tapailu niin kannattaa tosiaan unohtaa koko poika, löydät varmasti jonkun sopivammankin:)