Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

EN VAIN PÄÄSE SELLULIITISTA EROON!! VINKKEJÄ?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Hei kaikille ihanille naisille! :) Mulla olis pieni, tai no ei niin pieni ongelma kylläkään no mutta siis olen treenannu ahkerasti yli kuukauden varsinkin pakaroita ja reisiä tavoitteena kiinteytyä ja päästä selluliitista eroon. Salilla en käy eikä tässä elämäntilanteessa ole siihen varaakaan, joten olen lenkkeilyt ja tehnyt todella ahkerasti lihaskuntoa ja stepperiä yms. kotioloissa. Takapuoleni on kiinteytynyt mutta pakaroiden alla oleva "ylimääräinen läski" ei vain lähde, lisäksi pakaroissani on pari silmäänpistävää kuoppaa ja selluliittia, huom selluliittia on myös reisissä niistä se on melkein jo lähtenyt kokonaan. Syön 600-700kcal päivässä ja juon runsaasti vettä. Pitäisikö tässä selluliitti voiteta ostaa vaikka niilläkään ei saa 100% täydellistä tulosta? :/