Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Epäilen...

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Onko kenellekkään ikinä käynyt niin, että teillä on ollu kuukautiset ja arvelette että teille on tullut keskenmeno tietämättä että ootte ollu raskaana? miltä se alkio/sikiö näyttää sillon?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Eipä ole koskaan ollut tuollaista tilannetta mutta kyllä sen keskenmenon varmasti huomaisi. Luulisi sattuvan aika lailla tai jotain muita oireita..
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Periaatteessa alkuraskaus saattaa keskeytyä ilman, että nainen tietää tästä mitään (raskaudesta siis). Muistaakseni epäillään, että suurin osa keskenmenoista olisi juuri tälläisiä. Näitä nainen ei voi yleensä itse mitenkään estää, vaan ne saattavat johtua alkion kromosomipoikkeamista, alkion kiinnittyminen kohtuun ei onnistu jne...
Nainen saattaa ajatella, että kyseessä oli vain jostakin syystä myöhästyneet/epäsäännölliset kuukautiset. Mainittakoon, että myöhästyneitten/epäsäännöllisten kuukautisten taustalla on yleensä muu syy kuin keskenmeno, eli näissä tapauksissa sitä ei kannata ensimmäisenä epäillä, taikka huolestua.
Alkio ei ole paljain silmin erotettavissa tälläisessä tapauksessa.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#7
Joskus on kyllä käynyt mielessä.. Mutta en ole sitä sit sen enempää ajatellut. Eihän alkio ole silloin minkään näköinen, ei sitä edes erota kun se on niin pieni :D ja mulla on ainaki muutenkin maha todellaTodella kipeä kun menkat alkaa. Nii ja syy miks monet on varmaan lukenu tän, on koska sulla on aika epämääränen toi otsikko! :p kiinnostaa tietää mitä se koskee :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#8
Se voi olla että oon vaa vainoharhanen että aattelin heti sen tuolla tavalla :DD