Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Ero pinnallisista syistä

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Olen miettinyt suhteen tulavaisuutta (tai sen puutetta) jo parisen kuukautta. Päällimmäinen syy taitaa olla, etten pidä poikaystävääni viehättävänä. Häiritsee, että olen isompikokoinen kuin hän. Olen sairastanut nuorempana syömishäiriön ja poikaystävänikin sen tietää ja mua ahdistaa olla niin iso hänen vierellään. En siis ole ylipainoinen tällä hetkellä vaan pidän poikaystävääni suoraa sanoen ruipelona 12 vuotiaana poikana. Olemme molemmat kuitenkin yli 20 vuotiaita ja luulen, ettei se siitä enää voi kasvaakaan..
Tuntuu niin typerältä ajatella jotain tällaista. Jos eroisin oikeasti näistä syistä, olisiko siinä mitään järkeä. Mietin myös usein että miksi lähdin tähän suhteeseen, vaikka onhan tämä paljon hyvääkin minulle antanut. Mutta kuitenkin sekoan varmaan kohta.
Sanokaa jotain järkevää. please.