Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Exän omituinen käytös

  • Keskustelun aloittaja Finnishgirl96
  • Aloitettu
F

Finnishgirl96

Vieraileva tähti
#1
Moikka! Ajattelin tänne kirjoittaa jos muilla olis antaa vinkkejä tai kokemuksia tällässeesta. Olemme exäni kanssa eronneet noin 3-4 kk sitten. No hän oli kylmä minua kohtaan pari viikkoa kunnes alkoi tulemaaan kännipuheluita yöllä ja pyysi minua hänen luokseen vain kännissä. Joka kerta kun hän joi, hän myös viestitti minulle ja kertoi haluavansa minua. Ja sitten alkoikin rumba. Olin melkein jokapäivä hänen luonaan kylässä,emme tehneet mitään mutta aina jos hän oli ottanut jotain, hän rupesi kourimaan ja suutelemaan intohimoisesti, aivan kuten seurusteluaikanammekin. Sekavat tunteet ovat vallanneet ajatukseni, olen hänelle puhunut tästä, mutta hän pistää kännin piikkiin aina kaikki. Ja nyt vaihe menossa jossa hän on taas kylmä minua kohtaan, sekä olen hänelle kuin ilmaa. Kiito sjos jaksoitte lukea! :)