Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

ex hämmentää

  • Keskustelun aloittaja tyty11
  • Aloitettu
T

tyty11

Vieraileva tähti
#1
Ero tuli yllättäen lähes 3 vuoden yhdessäolon jälkeen. Miehelle tuli täysin yllättäen ahdistus ja parin päivän miettimisen jälkeen päätti jättää tuosta vaan. Olimme ennen sitä oikea unelmapari. Nyt erosta 3kk. Ex haluaa olla kaveri ja viettää aikaa. Kuitenkin aina yhdessä ollessamme olemme hyvin lähekkäin ja lähes kuin ennen. Sitten taas mies saattaa leikkiä täysim välinpitämätöntä kavereidensa edessä. Ex lähettelee myös päivittäin viestejä ja soittee usein. On kuitenkin tehnyt selväksi ettei halua enää seurustella, että nyt tuntuu hyvältä olla yksin ja ihmetellä maailman menoa. Miksi ex silti haluaa koko ajan viestitellä, nähdä ja olla lähellä? Mitä helvettiä sen päässä liikkui? Ei ole ihan normaalia käytöstä mielestäni exältä. Vakuuttaa kuitenkin kovasti ettei tunne enään mitään ja on täysin yli musta. Äh vastailkaa ja kertokaa mielipiteitä jookos, oon aivan sekasin.