Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Facebook kavereiden näkyminen muille kavereille

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Hei!

Olen tässä yrittänyt löytää että olisiko mahdollista 'piilottaa' joitakin kavereita muilta omilta kavereilta. Tarkoitan esimerkiksi, että kaikista kavereistani saisi siirrettyä muutaman omaan ryhmäänsä, mutta että saisi ryhmän vielä piiloon niiltä muilta kavereiltani. Ikään kuin tämän luodun ryhmän kaverini eivät oikeasti olisi kavereitani kun eivät muille näy, mutta silti ne olisivat omalla listallani kavereita :D..

Tiedän että on aika tosi monimutkaisesti selitetty, mutta luulisi tämän onnistuvan jotenkin en vain tiedä miten.. Kuitenkin niitä tapauksia on jotka piilottavat juuri kavereiltaan kaikki omat kaverinsa näkyvistä ym. Tai onko siihen jotain jippokonstia miten ne saisi piiloon :D?

Jos joku osaa helposti kertoa miten kyseinen tilanne olisi mahdollista olisin todella todella kiitollinen :) !
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Helou! En tiedä ymmärsinkö oikein kysymyksesi..:D Mutta siis piiloon saat sen listaan niin,että vain itse näet kaverilistasi menemällä kohtaan yksityisasetukset ja sitten kohtaan yhteydenpito facebookissa ja näytä asetukset, sieltä voit niitä vaihdella. :)