Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Fast shampoo ja Biotiini

  • Keskustelun aloittaja Leeriaaa
  • Aloitettu
L

Leeriaaa

Vieraileva tähti
#1
Eli haluaisin kasvattaa hiuksiani, ne kyllä kasvavat sen 1cm suunnilleen kuukaudessa ja ovat todella paksut.. mutta haluaisin kuitenkin vielä nopeammin :) Onko kukaa kokeillu niitä biotiini juttuja hevosille, ja missä myydään Fast shampoota tietääkö kukaan? :DD JA jos on kokeillu biotiini valmisteita, niin minkä nimisiä ja mitä kokemuksia? ;)
 
H

hyväfasr

Vieraileva tähti
#2
FASt-shampoo ja hoitoaine ovat mielettömän hyviä tuotteita. Kaikki sanovat että hiusten kasvuvauhtiin ei voi vaikuttaa ulkoisesti...mutta voisin siihen vain todeta että kokeilkaapa FAST-shapoo-hoitoainetta alkuun muutama viikko! Muutamaan päivään en huomannut juuri mitään, tosin heti huomasi jonkinlaisen hiuksia vahvistavan efektin. Eli näähän perustuu vahvoihin valkuaisaineisin. Sitten joskin kuukauden päästä alkoi huomaamaan vahvaa kasvua. Suosittelen! Erittäin herkälle päänahalle voi olla hieman vahvat nuo aineet jos on kovin allerginen ihminen.