Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Frendiale Valmennuskeskuksen kurssista

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Olen 19-vuotias tyttö Helsingistä ja pitänyt välivuoden lukion jälkeen ja nyt olen hakemassa Helsingin kauppikseen. Olen päättänyt osallistua Valmennuskeskuksen valmennuskursille Kauppatiede Takuu Aamu 1 Hki 2011. Kurssin hinta on 1440e. Lisätietoa kyseisestä kurssista löytyy Valmennuskeskuksen nettisivuilta http://www.valmennuskeskus.fi/page.php?page_id=53&c_id=11

Kurssista saa frendialennuksen ja yhdessä ilmoittautuville annetaan jopa 15% alennus. Mitä suurempi porukka sitä suurempi alennus on. Alennus ei edellytä osallistumista saman alan valmennuskursille. Lisätietoa Frendialennuksesta löytyy täältä http://www.valmennuskeskus.fi/page.php?page_id=170.

Eli jos ootte osallistumassa Valmennsukeskuksen kursille niin voitaisiin osallistua yhessä valmennuskursille. Kerätään kokoon sen verran iso porukka että saataisiin se 15% alennus.:D Jos oot kiinnostu nii laita viestiä tulemaan osoitteeseen shootingstarr91@hotmail.com nii osallistutaa sit yhes kurssille.:D