Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Geishakuulat

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Ite tykkään tilailla Kaalimadosta, löytyy hyvin valikoimaa myös geishakuulista. Hinnat on keskimäärin 20 €. Suosittelen aloittamaan ns. jumppakuulilla eli isommilla, narulla varustetuilla palloilla, ja myöhemmin siirtymään pieniin, painaviin, irrallisiin geishakuuliin. Ite käytän kans palluroita ja kyllä mies on tykännyt! ;)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Olen miettinyt geisha kuulia lantionpohjalihasten treenaamiseen. (eikös ne siihen tarkoitukseen ole?)
Tarvitsen vähän enemmän tietoa niistä. Eli miten niitä oikeastaan käytetään, ja miten ne niitä lihaksia oikein treenaa?
(Ja pyydän anteeksi hieman tökeröltä kuulostavaa tekstiä, en jaksa ajatella asua nyt.)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Deadsy, Hmm, eiks yleensä nuorilla naisilla lantionpohjalihakset oo valmiiks jo hyvät..
Luin aikoinaa lehdestä lantionpohjalihaksien treenauksesta. Ja siellä neuvottiin tekee sillai, että esim dataillessa on pidättävinää pissahätää. Pidättää n. 10 sec ja sit rentoutuu. Tätä toistaa jonku sarjan verran. =DD
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
Deadsy, lantionpohjan lihaksiin on käsittääkseni olemassa parempiakin kuulasettejä kuin geishakuulat. Sellaisia, jotka on nimenomaan tarkoitettu lantionpohjan lihaksien treenaamiseen. Niistäkin löytää tietoa hyvin netistä ja esim. apteekkishopin sivuilta. Tietty geishakuulatkin varmaan ajaa asian, jos ne on sen verran pieniä ja painavia, että pitää keskittyy jotta ne pysyy sisällä :D .