Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Haemme kirjallisuudesta kiinnostuneita :)

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Huomio!

Te kirjallisuudesta kiinnostuneet, menneitä vuosikymmeniä lämpimästi (ellei jopa tekopyhän romantisoidun) haikailevat toverit! Olemme kaksi naishenkilöä, sanokaamme näin hienostuneen naisen salaperäisyydellä, ikävuosien 20-22 väliltä, pyrkimyksenämme perustaa salaseura.

Mitä suotavammin hamuamme seuraamme samanhenkistä herras- tahi/sekä rouvasväkeä.
Mikäli nautit kirjoista, keskustelemisesta (viinin parissa) tai ihan vain salaperäisyydestä, olet tervetullut tapaamiseemme, jonka kohtalo määrätköön sähköpostin välityksellä lähitulevaisuudessa.

Sisäänpäinkääntyneisyys on vain eduksesi, mutta voimme tehdä myös poikkeuksia. Huumorintajuisuus ei kuulu hyveisiimme, mutta mainittakoon hairahtavamme toisinaan rationaaliselta polulta mauttomuuden suohon, mistä erinomaisena esimerkkinä tämä tekstin… tekele.
Ps. Ollos huolehtimatta, käytämme ihan puhekieltä kasvotusten ;)

Jäämme odottamaan yhteydenottojanne sähköpostiosoitteeseen zalazeura@hotmail.fi