Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

hakeminen kouluihin

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Ääää hirveää on! Haluaisin tietää miten pääsen johonkin amikseen huonolla todistuksella? Vaikka aijon korottaa numeroitani paljonkin. Tiedättekö onko sporttimerkonomiksi tai ihan tavalliseksi merkonomiksi vaikea päästä? Haen tampereen ammattiopistoon, ja nuo kiinnostavat. Ja myös että, pystyykö hakemaan samaan kouluun mutta erilinjalle esim; merkonomi ykköseksi, ja kakkoseksi sporttimerkonomi? Olisin todella kiitollinen vastauksista :>
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Tiettyihin koulutusohjelmiin pääsemistä on todella vaikeaa sanoa. Se riippuu joka vuosi niin monesta asiasta. Suurimmat muuttuvat tekijät ovat se, miten monta hakijaa on sinä vuonna, minkälaiset todistukset heillä on, mikä on suosituin koulutusohjelma. Ei sitä oikein voi tietää etukäteen, minne on vaikea päästä. Edellisten vuosien tilastoista (kuinka moni haki ja kuinka moni pääsi) saa jotain osviittaa, mutta eivät ne kaikkea kerro. Sinuna keskittyisin vaan nostamaan kouluarvosanoja mahdollisimman paljon. Ja jos saat porukat vaikka vähän sponssaamaan, niin esimerkiksi Eximia-valmennuskurssikeskus tarjoaa tehokursseja, joilla saadaan nostettua kouluarvosanoja niin paljon, että pääset sisälle mihin haluat.