Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Halkeama suupielessä

  • Keskustelun aloittaja tintti
  • Aloitettu
T

tintti

Vieraileva tähti
#1
Menin puhkaisemaan finnin suupielestä ja päivä myöhemmin ihoon tuli halkeama. Kipeä se on ja joskus verestää kun suuta avaa (syödessä, nauraessa), kortisonia olen yrittänyt laittaa ja erilaisia rasvoja mutta kirvelee niin tajuttomasti että vesi valuu silmistä, ei kärsi pitää pitkään. Erisania ja Helosania kokeillut vaan ei ainakaan viikon käytön jälkeen huomaa mitään eroa. Syödessä laitan huulirasvaa pehmittämään ettei aukeaisi niin usein, mutta ei tuo tuosta näytä menevän mihinkään suuntaan.. :/
Mitä pitäisi kokeilla seuraavaksi?
 
K

käyttäjä-2488

Vieraileva tähti
#2
Itelläni aika usein samanlainen, just suupielessä aukeava halkeama. (tulee n. kerran- pari vuodessa) Ite aloitan B-vitamiinien syönnin (jostain kuulin et johtuu B-vitamiinin puutoksesta) eli esim ihan normi multivita tai berocca. Plus sit bepanthenia laitan iltaisin ainaki ja välttelen sen ajan turhan suurta suun aukomista :D en suosittele kortisonia, siinä on niin paljon haittoja kuitenkin..