Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Haluatko näyttelijäksi ???

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Minkä ikäisiä? itse olen marraskuussa 13w. ja etsin näyttelijänpaikkaa... Oisi ihanaa päästä näyttämään taitonsa jonnekkin.
 
T

tmo

Vieraileva tähti
#5
Hei !
On ollut tosi vaikea saada kasaan näyttelijöitä ja avustajia..., joten nyt heittäisinkin tänne kysymystä löytyisiko lahti tai lähi alueelta leffan teosta kiinnostuneita...?`Jotain vaiks 5 henkistä porukkaa jota kiinnostaisi alkaa kanssani tekemään elokuvia ja tehtäis ne siis porukassa valmiiksi asti...olet sitten kiinnostununut näyttelimisestä tai mistä vain elokuvan tekoon liittyvästä kunhan todella halauat olla mukana ja tehdä elokuvan alusta loppuun... niin ole yhteydessä...  lyhytelokuviatmo@hotmail.com
 ja näyttelijäksi voi ilmoittautua minkä ikäinen vain ole s.postiin yhteydessä...
 
M

mmelike

Vieraileva tähti
#7
Hei! Olisin kiinnostunut todella paljon paikastanne näyttelijäksi! Olen 16 vuotias tyttö Vantaalta ja käyn muutenkin todella paljon Lahdessa. :) !
 
K

koivuniemenherra2

Vieraileva tähti
#8
Hei olen 38v mies henkilö ja olen nt aktiivisesti yrittänyt etsiä,johonkin Suomalaiseen elokuvaan näyttelijäksi,mutta turhaanNäyttää siltä että kun on kohta 40vuotias niin en kelpaa mihinkään.Mutta olisihan se hienoo des joskus kokea se tunne kun on kuvattavana.