Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

"Hanatekniikka" - Seksi

  • Keskustelun aloittaja Nobeliski
  • Aloitettu
M

missness

Vieraileva tähti
#42
Nolona täytyy myntää myöskin, että sormet ovat olleet/jääneet unholaa jo ajat sitten, ei niillä jaksa enää räpiköidä kun on vibrat ja suihku keksitty.
Oraksen hierova siuhkupää voisi saada jonkun seksilelu-palkinnon, huh.

Minä myöskään paskat viis veisaan jostain muutamasta lisäeurosta, uskomaton orgasmi hyvittää sen mennen tullen. Kyllä sitä vettä tuhlataan jos jonkinmoisiin juttuihin. Ei soimaa tipan tippaa omatunnossa.
 
A

amaryllis

Vieraileva tähti
#43
Joistain suihkuista vesi tulee huomattavasti kovemmalla paineella, eikä mee kauaakaan kun sillä saa jo hyvän orgasmin. Paitsi että jostain syystä viime aikoina orgasmin saanti on ollut paljon vaikeempaa, tiedä sitten minkä takia.
 
M

mandii

Vieraileva tähti
#44
Paljon helpompaa on leikkiä vibralla. Ei tarvitse mennä suihkuun sen takia.
 
R

Reflexo

Vieraileva tähti
#45
mandii sanoi:
Paljon helpompaa on leikkiä vibralla. Ei tarvitse mennä suihkuun sen takia.
Usein ihmiset ihan normaalin päivittäisen suihkun yhteydessä käyttelevät hanaa, ei sinne nyt niinkään erikseen tarvitse mennä :D

Itsekin kokeillut, ihanaa ;> <3
 
Ä

Äiti

Vieraileva tähti
#46
Ehdottomasti suihkupää irti. Suihkuttelua kannattaa kokeilla eri kulmista ja liikutella vettä. Myös lantionpohjan ja emättimen lihaksia supistamalla pystyy lisäämään nautintoa.

Parhaimpia ovat olleet ne kerrat ku olen ollut ammeessa lämpimässä vedessä ja tehnyt hierovalla suihkulla samalla (hotellissa). Kotona toimii lasten vanha kylpyamme.

Yhdynnät ei tunnu miltään, kädellä tuntuu hyvältä mutta suihkulla ihan mielettömältä päästä varpaisiin. Suosittelen kaikille! Ja mies mukaan jos vaan osaa arvostaa naisen nautintoa