Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

harrastatko yhden yön suhteita?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
No onhan noita ollut, muutamia. Mut siis ite pidän niiku yhen yön suhdetta sellasena, ettei sen yhden kerran jälkeen oikeesti tyyliin tapaile tai mitään. No joo, eiköhän muutkin?
No jokatapauksessa, ollut kerran sellainen että en ees tuntenut entuudesta tätä jätkää, asuu kyl samal paikkakunnalla, tuntee monia mun kavereita (jätkiä), ja oltiin eräissä bileissä. Eikä sen jälkeen, juteltu tai mitään, hyväku nimen tiedän :p Mut muut on ollut sellaisia, että entuudesta tunnettu pitkääään, tapailtu ja niin edes päin. Muutaman jätkä(kaverin!!!) kanssa harrastanut, ja sit ihan vaan sellasten keitten kanssa ollut säpinää. ;)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Noo, onhan noita tullut muutama tehtyä. Kerrran pahassa kännissä satuin hyvän poika kaverin kanssa sänkyyn... Ja muutaman kerran sitten päätynyt tutun kanssa harrastamaan...
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
En nyt harrastamalla harrasta, mutta koko ikänsä sinkkuna olleena ei oikein muualtakaan saa...
Usein se jää vaan kyllä pussailuun ja käsihommiin, mut muutaman kerran on sitten tullut vietyä pidemmälle. Kaikki joiden kans on menty pidemmälle, ni ne on sit kyl jääneet vähintää facebook-kavereiks, mut nois vähä viattomimmissa on sellasiakin joilta ei oo tullut ees nimeä kysyttyä...
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
jeea. lisäänty huomattavasti kesällä kun yllättäen pääsikin baariin...

mutta eipä siinä mitään, ne halus multa just sitä mitä mä halusin niiltä, enkä mä nää sitä mitenkää pahana asiana :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
yhden kerran, ei oo mun juttu, en pitänyt ja monta kertaa oon miettiny et olis voinu jäädä väliin. enkä hirveesti arvosta ihmisii jotka paljon harrajstavat. Jokaisella on oikeus tehdä mitä halua, mut se on vaa mun mielipide etten arvosta sellaista toimintaa. esim jos ei edes enää pysy laskuissa monenko kanssa on ollut
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#8
Aika monestikin. Ihan vaan siks että on tehny mieli. En koe et siin ois mitää ihmeellistä :D Mut niitten tyyppien täytyy kyl olla sit hyvännäkösii ja mukavia, mut sellasia kenen kaa en vois kuitekaa kuvitella seurustelevani (etten ihastu)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#9
Mmm, onhan noita ollut, kännissä tulee aina sekoiltua milloin kenenkin kanssa.. :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#12
Varmaankin liikaa, kun nyt niitä muistelee niin kyllä se on suurin osa kärsitty jälkikäteen morkkiksen kanssa, kun on tuota kuningas-alkoholia nauttinut liikaa ja mennyt vain tilanteen mukana.
Toki vapaan-nuoren ihmisen pitää mennä ja kokeilla kun voi, mutta omalta osaltani voisin sanoa, että nämä kokeilut/kokemukset haluaisin jättää menneisyyteen ja panostaa siihen oikean suhteen etsimiseen.
Pienessä kaupungissa kun asuu, niin nainen saa ikävä kyllä äkkiä huoran maineen..
 
M

Misty

Vieraileva tähti
#13
onhan noita ollut. kerran kävi huonosti kun ihastuin ja mies ei ollut minusta "silleen" kiinnostunut. 
 
T

tisento

Vieraileva tähti
#14
Ennen harrastin liikaa ja se meni ihan yli, en voinu ikin lähtee yksin kotiin baarista.. Nyt oon tullu järkiini ja en aio enää harrastaa yhen illan juttuja koska en enää haluu olla sellanen millanen olin ennen :) Vaikka eihän niissä sinänsä oo mitään pahaa, mutta ite olin sillon ihan mahoton, tuli liikaa hölmöiltyä.