Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Heippa kaikki Jyväskyläläiset! :)

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Täällä olisi 19-vuotias tyttö uusia ystäviä tai ystäväporukkaa vailla, joiden kanssa käydä kahvilla, bilettämässä, shoppailemassa jne.. :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
no moikka. mites niin olet ystäväporukkaa vailla? oletko nyt tullut tänne ihan uutena opiskelijana vai?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Oon muuttanu tänne n. 4 vuotta sitten ja tuntuu että en oo täältä vielä sellasia hyviä ystäviä löytäny. Pitihän tätäkin kautta koittaa :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
et ole neljässä vuodessa löytänyt ystäviä?! :eek: oho.
Itse muutin tänne puolitoista vuotta sitten ja löysin heti ison kaveripiirin. Nyt en voisi kuvitellakaan elämää ilman Jyväskylän kavereitani. Opiskelijapiireihin on kyllä todella helppo päästä, että tilanne on siinä mielessä ehkä vähän erilainen..
Meillä porukkaan kuuluu eri-ikäistä porukkaa, eri opiskelualoilta, tyttöjä ja poikia, kaikki saman arvoisia. Itse olen 20-vuotias, mutta esimerkiksi yksi parhaista tyttökavereistani on 26 vuotias. :)

käy lueskeleen jutusteluani www.lifeandstyleofkathy.blogspot.com jos kiinnostaa. :) elämää jykylässä
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
No kavereita oon löytäny, nekin suuri osa poikia :D Joten olisi kiva saada sellasia tyttökavereita joitten kanssa tehä tyttöjen juttuja. Ja nykyisetkin "paremmat" kaverit täältä seurustelee ja tuntuu ettei niillä aika oikein riitä kun omaan kumppaaninsa :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#7
Ja luultavasti sekin että olen n. 4 vuoden aikana vaihtanut alaa joka vuosi.. Mutta vihdoin on löytynyt se oma juttu! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#8
Itse etin myös kavereita Jkylästä. Laitas spostis niin voi ottaa yhteyttä :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#10
Itse voisin kanssa olla hyviä ystäviä vailla! Tiedän toki paljon porukkaa sieltä, mutta suurin osa on niitä joiden kanssa nopeat kuulumiset vaihdetaan jos satutaan törmäämään. Ne hyvät ystävät on harvassa. Niitäkin muutama Jyväskylästä löytyy, mutta hekin seurustelevat, enkä ihan koko aikaa heidän seuraankaan kehtaa tunkea. :p Myös miehiä tunnen paljon, mutta ei niitten kanssa voi keskustella tyttöjen juttuja! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#11
Totta! :) Itekkin tunnen miehiä paljon enemmän ja eikä ne mitään tyttöjen juttuja tajua ;D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#14
Hei, täällä ois 22-vuotias vailla kavereita vapaa-ajalle mm. bilettämään, shoppailee ja kahville! Olen juuri muuttanut Jyväskylään, joten olisi kiva tutustua uusiin ihmisiin ja saada uusia kavereita. :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#15
Mukaan vaan! :) Jos kahville menis vaikka joku päivä, kunhan nyt ekaksi paranen.. :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#16
Moikka, olen 24-vuotias ja kaipaisin kans seuraa ja uusia kavereita esim. bilettämään ja vaikka kahville/leffaan yms. :) Mulle voi kans kirjotella s-postiin: minunpstn@gmail.com
 
O

Ourii

Vieraileva tähti
#19
Mooi,

en tiedä, että saanko tänne tunkea mutta.. Tosiaan en itse asu JKL, mutta poikaystävä asuu (tai no, Muuramessa) ja tulee sielä aika paljo vietettyä aikaa. Ja syksyllä ois tarkotus 3kk tulla harjotteluun, joten ois jees jos tuntis sieltä sillon joitaki muitaki ku poikaystävän. Koska todennäkösesti jos vaan toistemme kans ollaan niin menee hermo.. Hyvin nopeasti...
Enkä mä oo ikinä päässy JKL bilettään tai mitää! :/

Mutta no joo, oon tosiaan 19 vuotisa tyttö ja sposti on ourii92@hotmail.com