Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Herkku, Onnela ja muut Helsingin baarit

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Eniten kiinnostaa Helsingin baarien hintataso, viitsisikö joku valaista meikäläistä? =) ja millaista musiikkia Herkussa soi? Onko semmosta bilehile musaa vai jotain rockpop? Ja vielä se ikäraja lauantaisin myös Onnelaan :p
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Google varmaan tietäisi?

Onnela ainakin aikanaan ollut K-22 lauantaisin, en tiedä miten on tätä nykyä. Perjantaisin ainakin K-18.

Herkku on aina?? kait K-18. Herkussa on niin paljon alaikäisiä, että huh! Siellä on monta kerrosta ja puolta, jossa on mm. Karaokea ja R&Mbetä, rokahtavia biisejä Karaoken puolella. Muuten aika lihatiski meno. 2 kertaa olen käynyt, ja molemmmilla kerroilla baari on otettu niin täyteen, ettei missään mahdu kulkemaan/tanssimaan ja juomia saa odottaa - ja kauan.

Hintatasohan noissa Sedulan baareissa on kaikissa samaa luokkaa.. Siideri 6,5 euroa, alkuviina + blandis alkaen 7-8 e ja muut drinkit alkaen 8,50 e. Mitään ei inhimilliseen hintaan saa ilman kantiskorttia, kun Onnelaan on sisäänpääsykin 7 e + narikka 2 e.