Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Herkuttelu

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Kaikki te ketkä pidätte herkkupäivää niin mitä te yleensä sillon syötte? Mun on ite aina pakko saada 1-2 kertaa viikossa makeeta yleensä se on joku 200-400g karkkipussi ja suklaapatukka tai pieni suklaslevy. Lihoaakohan siitä kauheesti jos muina päivinä viikossa syö normaalisti hyvää kotiruokaa eikä yli kulutuksen? Ja MILLÄ saan viikottaisen makean himon vähentymään ? :D Mikään yksittäinen tikkari ei sitä himoa poista kokonaan vaan aina pakko saada se perus annos karkkeja. Olen ihan normaalipainoinen mutta aika lyhyt niin kilot näkyy helposti ja nyt kaipaisin muilta jotain terveellisempiä vaihtoehtoja! :) 
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Osta viinirypäleitä tai omena, ne vievät makeanhimon. Tiedän kokemuksesta. ;)
Jos kuitenkin haluaa syödä makeaa, suosittelen enemmänkin syömään YHDEN makean joka päivä. Eli toisena päivänä vaikka suklaapatukka, toisena keksi. Jos pitää yhden karkkipäivän viikossa, silloin makean syönti voi mennä överiksi.