Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

hiivatulehdus

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Minulla oli pari viikkoa sitten hiivan oireita enkä hoitanut sitä. Sitten minulle tuli menkat ja oireet hävisivät. Nyt minulla ei ole oireita, mutta yhdyntä sattui viikonloppuna. Voiko minulla olla vielä hiiva?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Ei välttämättä! :) Itellä ainaki on aina hiivan jälkeen vähän hellänä paikat ilman, että ois mitään sen kummempaa. Ite kans ensin luulin, että kyse oli siitä, että hiiva ei menny ekalla hoitokerralla ohi ja ostin uuden pillerin. Ja kun tämänki jälkeen yhdyntä sattu vähän, päättelin, ettei se liittyny siihen ja taisin päätellä oikein, sillä tämä on mennyt aina pian ohi. Paljon vaan liukkaria varsinki aluks, ni ei pitäis sattua niin paljon. Tosin itellä hiivan jälkeen eräs liukkari ärsytti limakalvoja kovasti, niin jouduttiin vaan ootella hetki, että ne paranis kunnolla. Kyllä se siitä! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Oletko varma että oli hiiva. Minulle tulee hiivatulehdus aina antibioottikuurin jälkeen. Ei lähde ilman lääkkeitä. Olen kokeillut.