Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Hiukset

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Minulla olisi kysymys hiuksista. Elikkä aina kun pesen hiukseni, niin pesun jälkeen hiukset ovat ihan hamppuisen näköiset ja kuivat. Latvatkin huonon näköiset. Onko jotain menetelmää tai aineita mitkä auttaisi siihen että ne tuntuisivat ja näyttäysivät paremmilta? Kiitos jos tulee vinkkejä!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Oletko koittanut huuhdetta hiukset suht. viileällä vedellä? Ja et kai ole pessyt hiuksia niin joka päivä shamppoolla? hiuksia ei tulisi pestä shamppoolla joka päivä, vaan n. joka toinen päivä. Itse ainakin pesen jokatoinen päivä ja huuhtelen viileällä vedellä.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Ovatko latvasi siis kaksihaaraiset vai vain "olkiset" siis hiuslaadultaan hamppuiset ilman kaksihaaraisia?

Kaksihaaraiset saa pois vain leikkaamalla, mutta jos et halua leikata niin kannattaa panostaa hyviin hoitoaineisiin, tehohoitoihin, hiuksiin jätettäviin hoitoaineisiin ja suihkeisiin sekä hiuspastaan.

Hiuslaadultaan hamppuisille on olemassa taasen omat shampoot ja hoitoaineet.

Kokeile joskus tehdä oma superhoitava öljytehohoito : sekoita sulatettua kookosrasvaa ja oliiviöljyä ja anna vaikuttaa päässä n. 30min-2 tuntia. Tekee hiuksista super sileät ja kiiltävät.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Kiitos vinkistä! Minulla on vain pörröiset hiukset ja liika värjäily pilannut tukan. Harmittaa tosi paljon..