Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Hiusten värjäys edessä, ja raita huolestuttaa

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Elikkä tilanne on tämä: Minulla on blondit hiukset, joihin tein noin kuukausi sitten, mustan raidan noihin sivuhiuksiin ja ny alakais tuo juurikasvu tuolta ikävästi paistamaan ja hiukset kellertää, eli pittäisi värjätä.

Niin kysymys olisikin se, että jos en tee raidalle värinpoistoa tms, vaan heitän vaan blondin kestovärin koko päähän, niin mitä raidalle tapahtuu? Meneekö harmaaksi tai oranssiksi, tai joksikin muuksi oudoksi väriksi?

Tarkoitukseni ei siis ole säilyttää raitaa tuossa sen enempää kuin mitä se siinä on, mutta en kuitenkaan haluisi, että sää muuttuisi miksikään kovin härön väriseksi.

Kiitos, jos joku tietää ja viitsii vastata! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Minkä värinen musta raita on nyt (onko muuttunut harmahtavaksi/rusehtavaksi) ja oletko värjännyt monta kertaa mustaksi vai vain kerran? Mitä hiusväriä käytät (merkki ja malli)?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
No siis on se ehkä iiihan vähäsen vain himmentyny, mut siis meleko musta on edelleen.. Ja vain kerran olen värjännyt, ja merkki oli vissii garnier..?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#7
Tarkoitin että mitä blondia kestoväriä käytät? Esim. Poly Blonde vaalennusvoiteet vaalentaa tosi tehokkaasti.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#8
Siis toi on tommone Loreal Prefence mikä ois ny tuol kaapis oottelemassa. Ja toi väri on: 03 Vaaleista vaalein tuhka.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#10
Se taitaa olla se missä lukee "voimakkaasti vaalentava". On myös hyvä että se on tuhka, niin vie keltasuutta pois.

Ei kukaan pysty 100% varmaksi sanoa mikä on lopputulos, mutta jos haluat raidan pois niin kokeile! Jos värjäät niin kerro lopputulos täällä! Tsemppiä
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#12
No ny mää sit kaverin avustuksella kotona tehtii värinpoisto toho raitaa ja nuihi päällihiuksiin häivyttämällä sitä latvoja kohti. Ja sit sen jälkeen väri päähän, ni lopputulos on ihan hyvä! Hitusen on vain kellertävää tuosta raidan kohdalta mutku löytyy Silver shampoota ja sävyttävää hoitoainetta, ni kyl seki siit saadaan hyväks! Eli ei menny pieleen! :)