Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

hiusten vaalennus kotona?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Elikkä nyt olis tarkotus saada hiuksista tuhkanvaaleat kotikonstein. Kenellä kokemuksia, suositellä värejä jne. Eli oma tukka on aika vaalea ja väriä pitäs kirkastaa ja saada tasasempi väri. Ajattelin että voisin kirkastaa aluksi väriä esim. Schwarzkopfin vaalennusaineella ja sen jälkeen sävyttää tukkaa viileän sävyseksi kampaamosta ostetulla sävytevärillä. Kuulostaako ihan hullulta?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
En mikään asiantuntija ole, mutta mun mielestä tuo kuulostaa ihan toimivalta :D
Jos lähtötilanne on tuo, niin minä ostaisin myös kaupasta sen vaalennusaineen mutta myös sen tuhkanvaalean väriaineen :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
jos sun hiukset on kellertävät mutta silti vaaleat, ei ole mitään hyötyä vaalentaa niitä entisestään koska se ei tee hyvää jo vaalennetuille hiuksille, ja itse suosittelisin jos haluat tasaisen hyvän ja varmasti tuhkaisen sävyn, että menet suosista kampaajalle! Ja esimerkiksi ammattikouluilla on paljon halvempaa kuin kampaamoissa mutta saman tason palvelu! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Tapa kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja kokeile Poly Blonden Silver Shimmer - vaalennusainetta, jossa tulee mukana kaksi lilanaamiota! : )
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Suosittelen Schwarzkopf blonde L1++ :stä, se on oikeesti tosi hyvä ja se on vahvimpia ja eniten vaalentavimpia aineita, joita kaupasta saa. Joten tolla värillä tulee jo valmiiks vaaleesta tukasta melkein valkonen. Jos et ihan sellasta haluu, nii lyhennä vaikutusaikaa :) Jos kokeilet tota, nii kerro millaset tuli!