Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

hiusväriongelma

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Minulla on tämmöset tummanpunaset hiukset, jotka näyttää auringossa ihanalta, mutta sitten sisätiloissa violetinruskeilta. Juuresta ne on melko kirkkaan punaset, mutta sitten latvoihin päin tummenee.. Laitan joka viikko kevyt sävyn päähän että kirkastais vähän tätä väriä, mutta sekin haalistuu melko nopeesti.
Nyt aattelin, että ois kiva saaha jotkut kuparin sävyiset hiukset, tai ainakin vähän 'vaaleammat' punaiset, ja että ne ois tasaiset joka puolelta, eikä latvat tummemmat kuin juuri.
Luuletteko että mitenkään onnistuu saamaan vaaleampaa punaista ilman värinpoistoa?
En kehtais rasittaa hiuksia, koska mulla oli vasta blondit hiukset.
Tällä hetkellä käytän Elean mahonki sävyistä väriä. Purkin kannessa olevalla naisella ne hiukset on hyvän väriset, mutta omat näyttää tummemmilta. :S
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Ikävä kyllä et voi saada väriä vaaleammaksi vaalentamatta sitä. Mutta esim. Liven (Schwartzkopf) punaiset muistaakseni vaalentavat vähän samalla kuin värjäävät, eli tummemmista hiuksista voi tulla punaiset. Kirkkaanpunaisesta en tiedä, mutta "vaaleammanpunaiseksi".