Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Hormonikierukka LCS12, tutkimukseen osallistuvia?

  • Keskustelun aloittaja Gimli
  • Aloitettu
G

Gimli

Vieraileva tähti
#1
Haluaisin jakaa kokemuksia muiden tutkimukseen osallistuvien/osallistuneiden kanssa :)
Löytyykö täältä ketään?
 
G

Gimli

Vieraileva tähti
#2
Eikö täältä tosiaan löydy yhtään minikierukan omaavaa? :( Minulle kierukka asennettiin alkuviikosta ja nyt panikoin oireiden kanssa :D
 
M

Mandi

Vieraileva tähti
#3
Heips!

Löysin tämän keskustelun vasta nyt. Minulla toi kierukka on ollut kohta puoli vuotta ja ystävystytty ollaan :D Onko sulla sujunut miten?
 
G

Gimli

Vieraileva tähti
#4
Ja minä huomasin sinun vastauksen vasta nyt :D
Mulla on kans ollut kohta puoli vuotta mutta en oo ihan varma vielä ollaanko ystäviä :D Tiputtelua on vieläkin ja kuukausi sitten vielä hirveitä vihlovia alavatsakipuja, joihin sain sitten kolmiolääkkeetkin. Nyt kipuja ei onneksi ole ollut vähään aikaan. Jospa tämä tästä vielä iloksi muuttuisi.. :) Mielialaan ei onneksi ole vaikuttanut ja sen takia kestän myös jatkuvaa tiputtelua ja kipuja, sillä mikään muu hormonaalinen ehkäisy ei ole sopinut mielialahäiriöiden takia.
Ootkos minkä ikäinen? :)
 
G

Gimli

Vieraileva tähti
#5
Nostan tätä keskustelua jos täältä nyt sattuisi joku kohtalotoveri löytymään. Myös normaalin hormonikierukan omaavat, onko teillä alavatsakivut jatkuneet pitkään kierukan laiton jälkeen? Oletteko huomanneet millaisissa tilanteissa kivut tulevat?
Olen itse pistänyt merkille, että kun jännitän vatsalihaksia, (jota joudun työssäni tekemään päivittäin) alkaa supistelu. Ja tuntuu tosiaan siltä että kierukka yrittää syntyä. Myös yhdynnän jälkeen kipuja esiintyy ja yhdynnän aikana mies ei voi tulla kovin syvälle, sillä se sattuu. Mistä tämä johtuu? :(