Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

huono eka kerta -> kaikki loppuu

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Olen aikaisemmin täällä jo kirjoitellut tilanteestani, mutta kirjoitampa nyt vielä.

Tapasin loppuvuodesta 2010 ihanan miehen, johon pikku hiljaa ihastuin. Mieskin antoi merkkejä ihastumisestaan. Pidimme tiiviisti yhteyttä, näimme n. kerran viikossa (välimatka), viihdyin miehen seurassa ja mielestäni meillä oli kivaa.

Taannoin mies kävi luonani ja kaikki meni ihan hyvin, yhteydenpito ja näkemiset jatkuivat. Aloimme puhumaan, että menisin viikonlopuksi hänen luokseen. Minulla on huonoja kokemuksia miehistä, minua pelotti, en saanut ennen sitä nukuttua jännitykseltäni, päätin kuitenkin rohkaistua ja menin miehen luokse.

Katsoimme elokuvia, tapasimme hänen vanhempansa ja kaverinsa. Tykkäsin (ja tykkään edelleen) miehestä, nautin hänen kosketuksestaan ym. kuitenkin kun päädyimme sänkyyn, en kyennyt mihinkään! Jännitin, jännitin ja jännitin ja makasin vaan. En tiedä millainen olo miehelle tuli (tuskin hyvä!), asiasta emme sen kummemmin puhuneet.

Tämän jälkeen kun palasin kotiin, mies alkoi käyttäytyä etäisesti ja vältteleen minua kunnes lopulta kysyin häneltä asiaa ja sain vastaukseksi: "ei meiän välillä ole pidemmälle vievää kipinää!" Muihin kysymyksiini vastaukset olivat tasoa: en tiedä, en ymmärrä itsekkäään, tältä sen viikonlopun jälkeen alkoi vaan tuntumaan. Kunnes miehelle tuli kiire ja lopetti keskustelun. Nyt en tiedä, eikö kipinää oikeasti ollut vai johtuko kaikki siitä, että seksi ei kerta kaikkiaan sujunut!? Aikaisemmin minulla ei ole vastaavaa sattunut, kaikki on mennyt hyvin!

Uskon kyllä, että mies tietää tunteeni häntä kohtaan ja sen, että kyse ei ole siitä, etteikö hän olisi minua sytyttänyt, ettenkö olisi halunnut, mutta kysymys oli siitä, että pelkäsin enkä uskaltanut antaa tunteilleni valtaa! Nyt jälkeenpäin, asia harmittaa! Mitä tekisin? Unohtaisinko vaan ja menisin elämässä eteenpäin? Jos olisin varma, "eron" syystä, tietäisin, mitä tekisin: jos kipinä puuttuu -> antaisin olla, mutta jos syy ois muu -> ottaisin yhteyttä ja puhuisin suoraan!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Ei ole mitenkään tavatonta, että mies hakee suhteelta pelkkää seksiä - tämä on miesten maailmassa aivan luonnollista. Miehet voivat osoittaa hyvinkin suurta kiinnostusta naista kohtaan, kun ajatukset pyörivät siinä mitä sängyssä tulee tapahtumaan. Jos sinne asti ei päästä tai siellä ei tapahdukaan mitään, kiinnostuskin häviää. Yhtä helposti se katoaa myös sen jälkeen kun nainen on suostunut seksiin.

Oman kokemukseni perusteella naiset vaistoavat herkästi, tietoisesti tai alitajuisesti, jos mies ei ole pohjimmiltaan kiinnostunut muusta kuin seksistä. Jos nainen itse haluaa enemmän, ei homma tule toimimaan.

Toki kyse on voinut tässä tapauksessa olla muustakin, esim. miehen omasta jännittämisestä tai epävarmuudesta - intiimeistä ihmissuhdeasioista on mahdoton mennä tekemään kovin varmoja johtopäätöksiä, varsinkaan ulkopuolisen.