Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Hyvä/huono sängyssä?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Olen tässä jonkun aikaa mietiskellyt, millainen mies on hyvä sängyssä. Olen kokenut erittäin huonoa seksiä, mutta myös erittäin hyvää seksiä. Seurustellessa on helppo tietää mistä toinen pitää, mutta entäs sinkkuna?

Mulla oli erään miehen kanssa pientä juttua joku aika sitten. Mies oli muuten OK, mutta seksi hänen kanssaan oli aivan kamalaa. Meillä ei mennyt kemiat sängyssä mitenkään kohdilleen ja tilanne oli ihan jopa hävettävä. Toisen kerran oli sama juttu, ja jätettiin homma jopa kokonaan kesken

Tämän jälkeen seuraava mies oli taas jotain ihan muuta. Seksi oli suoraansanottuna taivaallista - parasta mitä olen ikinä saanut. Seksi kesti pitkään, esileikit oli mukana ja kaikki oli ihan jumalaista. Seksin jälkeen oltiin molemmat ihan ällikällä päähän lyötyjä ja puolin ja toisin ihmeteltiin, miten mahtavaa seksi meidän välillä oli. Harmi, että se jäi siihen yhteen kertaan, mieluusti kelpuuttaisin sen session uudestaan!

Viimeisin kerta, kun harrastin seksiä, oli taas omanlaisensa kokemus. Mies oli täysin tuntematon, mukava kundi jonka bongasin baarista. Lähdin hänen luokseen jatkoille ja harrastettiin seksiä. Se oli ihan ok, mutta aika pikainen sessio. Olin kuitenkin ihan sinut tämän asian kanssa, olin muutenkin melko väsynyt pitkän illan päätteeksi, ei siis lainkaan haitannut tämä pikainen pano. Seksin jälkeen suutelin miestä ja olin hänen kainalossaan. Mies meni jotenkin vaikeaksi, puki päälleen ja meni sohvalle. Tein saman perässä. Mies oli todella hiljainen, sanoi jotain "anteeksi, mua väsyttää, oon aina aika pihalla seksin jälkeen". Hetken olin vielä hänen luonaan, mutta pian lähdin omaan kotiini.

Asia jäi häiritsemään aika paljon, koska mietin sitä vieläkin. Miksi mies meni niin vaikeaksi? Ensimmäisenä mieleeni tuli, että mitä jos olin vain niin huono?
Mistä tiedän, olinko huono sängyssä vai en?

Toisaalta, miehen käytös voi johtua siitäkin, että kun tavoite on täytetty, on hänellä muka oikeus käyttäytyä kylmästi. (Suomeksi sanottuna: mies oli p*llun perässä, ja kun hän sitä sai, ei tarvitse enää yrittää olla kohtelias ja mukava, vaan voi heittäytyä vaikeaksi ja heittää naisen omille teilleen - aika normaali baarihoito miesnäkökulmasta ilmeisesti)

Kertokaa te mielipiteenne ja jos teiltä löytyy samanlaisia kokemuksia, kertokaa ihmeessä!

T. Hämmentynyt...
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Tai tulitko miettineeksi sitä seikkaa, että monet miehet eivät pidä seksin jälkeen "roikkumisesta". Eli kun naiskentelu on suoritettu, mies haluaa irtautua naisesta ja olla omissa oloissaan hetken, toisin kuin nainen, joka yleensä haluaa seksin jälkeen hellyyttä. Tämä kohtaamasi tapaus kuvastaa melko täydellisesti sellaista tapausta. Ahdistit häntä. Eikä sillä ole mitään tekemistä "seksitaitojen" kanssa.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Aika samaa mieltä siis, ei kannata huolestua :) Varmasti oot ihan hyvä sängyssä, varsinki jos jo joltain taholta on tullut hyvää kommenttia.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Kiitos vastauksistanne, itsekin mietin myös tuota ja jälkeenpäin ajatellen miehen käytös vaikutti juurikin siltä, että häntä alkoi ahdistaa. Itse nimittäin jäin vielä makoilemaan hänen kainaloonsa ja pussailin yms.

Ja toisaalta ihan ymmärrettävää, ettei tällainen baarihoito edes halua muuta kuin seksiä. Itselläni taisi vain olla kova tarve läheisyyteen ja siksi käyttäydyin näin :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Rupesin miettimään samaa omassa elämässäni. Aika jännä. Joidenkin miesten kanssa tuntuu ettei tosiaan toimi ja tilanne oikeasti hävettää. Toisten kanssa taas musta kuoriutuu kuin mikäkin pornotähti ja kaikki tuntuu luonnolliselta (ja mieskin nauttii... :D). Se on varmasti ihmisten välisistä kemioista kyse!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
Mä oon ehdottomasti samaa mieltä! Jos kemiat kohtaa noin niinkuin muutenkin, niin yleensä ne kohtaa myös sängyssä!

Mies kenen kanssa seksi oli kamalaa ja hävettävää, on jotenkin aika ujo ja epävarma. Ja seksi oli myös sen mukaista. Ja sitten taas tämä mies jonka kanssa seksi oli aivan taivaallista, on todella sosiaalinen ja puhelias ja uskaltaa heittäytyä hetkeen.

Kiinnostaisi vain tietää, millainen sitten itse olen. Omasta mielestäni aika tilanteeseen sopeutuva. Jos toinen on epävarma, musta tulee itsestänikin aika epävarma. Jos toinen on todella itsevarma ja homma on hanskassa, uskallan itsekin heittäytyä tilanteeseen täysin ja olla rentona!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#7
Olen aivan varma siitä lehti, että olet hyvä/ riittävän hyvä sängyssä!!!!Mutta luulen, että nuo kaikki miehet eivät ole olleet siinä mielessä sinulle vaan oikeita. Ehkä kuitenkin juuri noissa yhden illan jutuissa on se suurin riskinsä, ettei homma toimikaan ollenkaan. Niin pienessä ajassa tilannetta ei ole aina aivan helppoa arvioida, ja saattaa tulla väärä arvio tilanteesta. Aina varmaan olisi hyvä olla jotakin muutakin kiinnostusta ja erityisesti tuntea juuri sitä voimakasta seksuaalista vetovoimaa hirveästi toista kohtaan. Joitain ihmisiä kohtaan sitä vaan tuntee, ja sen tunteen kyllä huomaa!!!!!!Yleensä tämmöisen henkilön kanssa seksi on ihanaa/ mahtavaa vaikkei kaikkia seksitemppuja tehtäisiinkään. Olen itse siitä onnellinen, että olen saanut harrastaa seksiä "oikeiden henkilöiden" kanssa, enkä ole joutunut kokemaan tässä asiassa mitään floppeja, mutta myös osaan ilmeisesti varsin hyvin arvioida sen tunteen/tilanteen, koska kannattaa ryhtyä seksiä harrastamaan!!!Tsemppiä sulle lehti, ei kannata murehtia tuota!!!