Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Hyvä suhde, huono seksi.

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Pakko avautua tänne sillä aihe on sellainen mistä en viitsi kavereilleni puhua ja olen pitänyt tätä sisälläni jo liian kauan.

Olen seurustellut melkein kaksi vuotta ihanan miehen kanssa. Rakastuimme ensi silmäyksellä ja olemme edelleen paljon yhdessä ja soittelemme päivittäin monia puheluita ellemme näe. Olemme haaveilleet yhteisestä tulevaisuudesta ja luotamme siihen, ettei mitkään pikkuriidat riko suhdettamme.

Ongelma on kuitenkin seksi ja miehen laukeamisen vaikeus. Odotin ensimmäistä kertaamme todella paljon ja olin todella innoissani kun menin hänen luokseen yöksi (muutaman viikon seurustelun jälkeen). Mies oli kuitenkin ottanut hieman olutta eikä monituntisen session aikana lauennut. Mietin jo silloin missä on vika, mies vain kysyi lopulta, että mennäänkö jo nukkumaan. Aamulla harrastimme ihan kivaa seksiä ja ajattelin, että ehkä laukeamattomuus johtui vain oluesta.

No nyt koko seurustelun ajan olen joutunut vähän väliä jännittämään, että saanko mieheni tyydytettyä vai en. Ensimmäisen vuoden aikana tein kaikkeni sängyssä ja olin erittäin iloinen jos sain mieheni laukeamaan yhdynnässä. Petyin myös todella paljon jos kikkani eivät toimineetkaan. Se on vaan niin turhauttavaa kun lopulta joutuu luovuttamaan ja mies ottaa ja runkkaa itse itsensä loppuun. Joskus yhdyntää kestää melkein tunninkin eikä sitten enää vaan jaksa. Ensimmäisen vuoden aikana kokeilimme kaikkea ja toteutin mieheni toiveita. Ostin seksikkäitä alusasuja ja sukkanauhaliivejä, hierontaöljyjä ja liukuvoiteita ja tein hierontoja. Kokeilimme mieheni mieliksi jopa peppuseksiäkin. Siirsin omat haluni syrjään kun halusin miellyttää miestä niin kovasti.

Alkuaikoina kiihotuin itsekkin näistä leikeistä ja nautin seksistä, mutta viimeaikoina olen ollut jotenkin ihan turhautunut. Olen alkanut kuvitella, että olen liian löysä miehelleni, sillä hän laukeaa ehkä kerran kymmenestä sisälleni. Yhdynnän aikana mietin jatkuvasti, että missä asennossa tuntuisin mahdollisimman kireältä, mikä taas vähentää omaa nautintoani todella paljon. Mieheni on kooltaan hieman 'normaalia' suurempi, joten ei sen pitäisi siitäkään olla kiinni. Hän ei myöskään runkkaa enään yksin ollessaan, koska on varmaan huomannut itsekkin ongelman. Itse olen pienikokoinen tyttö ja aikaisempien seksikumppanien kanssa ei ole ollut mitään ongelmia ja olen saanut vain kehuja sängyssä.

Viime aikoina olen ollu todella laiska tekemään aloitteita ja miehen tehdessä aloitetta saatan jopa vängätä vastaan ja puristaa jalkoja yhteen. Sitten se menee siihen, että mies yrittää kaikin keinoin saada minua kiihottumaan eikä se tietenkään onnistu ja lopulta suostun seksiin vaikka olen ihan rutikuiva. En edes muista millon olisin kiihottunut kunnolla mieheni kanssa viimeeksi.

Ajatus pettämisestä on alkanut houkuttaa lähinnä siksi, että haluaisin tietää olenko hyvä ja kelvollinen ja kaipaan sitä intohimon tunnetta mikä on nyt kadonnut ihan kokonaan. Tiedän, että olen monien mielestä kaunis ja haluttava sillä niin minulle on sanotaan jatkuvasti. Olen viimeaikoina baarissa ollessa tanssinut, "puhunut tuhmia" ja muistellut erään yhdenyönjuttuni kanssa monta vuotta sitten viettämäämme yötä ja jos olisin ollu tarpeeksi humalassa niin olisin varmasti lähtenyt useasti tämän mukaan illan jälkeen.

Ongelma on siis se, että en halua tylsää ja epätyydyttävää seksielämää koko loppuelämäkseni, sillä olen kovin nuori (kohta 20) ja seksi on minulle tärkeä asia. Haluan kuitenkin jakaa kaiken muun elämässäni tämän miehen kanssa, sillä hän on oikeasti täydellinen minulle ja en varmasti löytäisi ketään näin sopivaa. Mieheni on pari vuotta vanhempi kuin minä ja ehtinyt siis touhuta sinkkuna varmasti kaikkea, mistä minä jään seurustelevana paitsi. Toivon, että voisimme pitää tauon ja pääsisin hieman seikkailemaan ennen kun asetun aloilleni, mutta se on ihan mahdotonta ja jos edes ehdottaisin tätä niin loukkaisin miestäni pahasti. Olen siis yrittänyt keskustella ja siten parantaa seksielämäämme, mutta asia on niin herkkä, että mies veti herneen nenään kun vähänkin vihjasin ongelmista. Pelkään myös, että hätistän seisokin ikiajoiksi pois jos kerron mikä on vikana.

Tiedän, että petän sitten myöhemmin jos asiat ei mene parempaan suuntaan. Tiedän myös, että katuisin sitä ihan kamalasti enkä ikinä antaisi semmoista anteeksi itselleni.

Tekstistä tuli aika pitkä ja sekava. Olo on vain kamalan turhautunut kun en voi puhua kenellekkään tästä. Tunnen myös syyllisyyttä kun kirjoitan näin, sillä rakastan nykyistä miestäni erittäin kovasti.

Vinkkejä miten saan selvitettyä pääni??
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Ainakaan pettäminen ei auta. Mies tietty häpee asiaa, mutta uskoisin että jos vain mies pystyisi puhumaan miksei laukea, niin ongelmaan olisi helpompi puuttua. Ehkä ei kannata sanoa suoraan miehelle että hänellä on jokin ongelma vaan tukea ja kannustaa häntä puhumaan asiasta kun itse haluaa. Toiv saatte ongelman korjattua!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Niin. Mutta jos miehellä on ongelma sen kanssa jo nyt, niin entäs sitten muutaman kymmenen vuoden päästä? Tiedän, olen ihan kamala kun sanon näin.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Ymmärrän tuskasi sillä olen ollut samankaltaisessa suhteessa nyt jo melkein 3 vuotta. Meillä vaan seksin kesto oli pari työntöä ja mieheni tuli. Jos sattui olemaan hyvä päivä hän saattoi kestää pidempääkin, mutta sitten ongelmanaksi tuli löysyys (jota hän ei myöntänyt). Puolen vuoden päästä otin asian puheeksi, mutta sain vaan huudot ja syytttelyt siitä, että se johtui minusta. Kenenkään muun kanssa hänellä ei ole ollut mitään ongelmaa.

Melkein erosimme silloin ja hän suuttui minulle ja oli dissannut suhteemme kokonaan. Hän oli tämän koko suhteemme alkutaipaleen ollut facebookissa ja sinkkuna. Kertoillut hänen entisestä tyttöystävästään ja bongaillut seuraa sieltä, jopa oman vakuutusyhtiönsä työntekijästä. Ja nyt ei ole kyse mistään kakskymppisestä kundista vaan lähes viiskymppisestä miehestä. Luulin ettei tuon ikäiset edes olisi kiinnostunut netissä notkumisesta ja kaikesta muusta mitä sen seurauksena ilmeni.

Jatkoimme yhdessäoloa mutta riidat seksistä ei laantunut. Hän on jatkuvasti liian väsynyt johon itse kyllä on syypää. Töitä 9-14 tuntia ja mokkeilua "yövuoroissa" 2-4 kertaa viikko. Hänen suuri rakkautensa on jääkiekko. Hän on maalivahtina "eläkeläis" porukassa, käydään katsomassa pelejä, katsotaan niitä telkusta ja sitten hän istuu autossa kuntelemassa pelit joita ei näe.

Viime keväänä hän sitten vihdoin asetti minut ykköseksi, kun melkein petin häntä ja olin valmis jättämään. Parantelimme suhdettamme ja hän alkoi tyydyttämään minua dildolla jonka hankin meille apuvälineeksi ongelman ilmettyä. (Dildokaan ei ollut ratkaisu, kun mieheni on mustasukkainen sille.) Ostimme talon tähän samaan syssyyn ja oikeasti luvattiin aloittaa alusta. Siinä sitten yhdistyi arki ja haettiin sitä yhteiselon keskitietä.

Kesällä sitten mieheni antoi vähän periksi asiasta ja tilasi netistä itselleen pillereitä ja kojeen, joilla seisokkiongelma ja ennenaikaiset laukeamiset loppuisivat. Hän otti ensimmäisen pillerin meidän loman viimeisellä viikonlopulla perjantaina. Se laittoi liikkeelle lumipallon joka räjähti kirjaimellisesti "käsiin". Tietenkään pilleristä ei ollut apua varsinkaan kun mies ei edes yrittänyt vaan hoki kaiken aikaa ettei se toimi. Lopputuloksena riidasta joka syntyi kotona minulta meni ranne sijoiltaa. Sairasloma jatkuu edelleen.

Tämän episodin jälkeen mieheni myönsi, että hänellä on ollut aina ongelmana ennenaikainen siemensyöksy ja kävi lääkärissä. Löysin vanhoja reseptejä Viagrasta ja sairaskertomuksesta selvisi, että mieheni oli syönyt myöskin rinnakkaisia lääkkeitä. Hän valehteli reseptien löydyttyä, että hän oli vaan halunnut kokeilla niitä. Hän silloin yksin eikä hänellä ollut niille käyttöä. Rinnakkaisista lääkkeistä hän vaan raivosi että mitä väliä niillä niin vanhoilla asioilla muka on. Edelleen ei myönnä että hänessä olisi vikaa ja hänellä seisoo ihan hyvin ja lääkkeet(jotka hain apteekista, hän ei kehdannut) jota käyttää on tehnyt hänestä ison..

Asiaan ei ole ratkaisua. Mies ei tule ikinä myöntämään, että hänellä on ongelma. Jos sinulla vaan on mahdollisuus niin lähde suhteesta ennen kuin on liian myöhäistä. Joko petät häntä tai sattuu pahasti. Sinullakin on oikeus tuntea itsesi halutuksi muuten itsetuntosi murenee täysin, tunnet itsesi arvottomaksi. Sinun pitää ajatella itseäsi, kun olet vielä nuori ja elämä edessä.

Ihminen jonka kanssa olen on ihan vieras ja kaikki mitä puhutaan on valetta. Salaisuuksia ilmestyy kaiken aikaa. Minäkin luulin sen olevan rakkautta, mutta ei se ole. Alussa se oli hienoa kun oli vanhemman miehen kanssa. Tehtiin eri asioita kuin nuorempien kanssa. Sitten tuli uhma, kun kaikki väitti ettei siitä tule mitään hänen taustansa vuoksi. Sain todella kipeitä kommentteja alusta lähtien. Ilmeisesti silloin päätin, että näytän heidän olevan väärässä. Nyt olisin valmis myöntämään virheeni, mutta ison talolainan ja käteni vuoksi joudun vaan kestämään.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Mitäpä jos kirjoittaisit miehellesi kirjeen, kuten kirjoitit tänne. Kerrot miltä sinusta tuntuu ja mikä on mielestäsi suhteessanne ongelmallista. Mikäli parisuhteenne ja sinun hyvinvointisi merkitsee hänelle riittävästi, hän pyrkii kanssasi etsimään ratkaisua tilanteeseen, esim. lääkärillä käynti ei olisi lankaan hassumpi ajatus. Sinä kuitenkin haluat olla miehesi kanssa, joten miksi luopua kaikesta kauniista pienen, mutta sitäkin häiritsevämmän ongelman takia, jos se olisi korjattavissa.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
Tanutin sanoi:
Mitäpä jos kirjoittaisit miehellesi kirjeen, kuten kirjoitit tänne. Kerrot miltä sinusta tuntuu ja mikä on mielestäsi suhteessanne ongelmallista. Mikäli parisuhteenne ja sinun hyvinvointisi merkitsee hänelle riittävästi, hän pyrkii kanssasi etsimään ratkaisua tilanteeseen, esim. lääkärillä käynti ei olisi lankaan hassumpi ajatus. Sinä kuitenkin haluat olla miehesi kanssa, joten miksi luopua kaikesta kauniista pienen, mutta sitäkin häiritsevämmän ongelman takia, jos se olisi korjattavissa.
Nosta kissa pöydälle. Itse olen ollut samanlaisessa tilanteessa, jolloin ajauduin pettämään jopa kolme kertaa. Vasta silloin keskustelimme asiasta ja saimme jatkettua suhdetta erittäin pitkän puimisen jälkeen. Sinulla ei välttämättä käy yhtä hyvin.
Ainoa vaihtoehto on siis ottaa asia väkisin puheeksi, vaikka miehesi siitä suuttuisikin. Häntä luultavasti vain hävettää. Sinunkin pitää saada kokea itsesi halutuksi. Mielestäni seksi ei ole pieni, vaan erittäin suuri ja merkittävä asia suhteessa. Jos seksi ei toimi, ei toimi suhdekkaan loppujen lopuksi, tai sitten siitä tulee vain ystävyyttä.