Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Hyvänihon vinkit

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Elikkä ongelmana olisi ihoni. Minulla on tullut tässä kuukauden aikana enemmän finnejä kun yleensä ja se on todella ärsyttävää ja joudun siksi peittämään niitä paljon. Ei ole kiva meikata liikaa kun haluaisi näyttää luonnollisen kauniilta. Mikä olisi avuksi finneihin jotka ovat ''paisuneita'' tai hiusrajassa olevia finnejä ja miten niitä voisi ehkäistä. Onko muita vinkkejä kuin naaman peseminen ja vedenjuonti (vähemmän rasvaisia ruokia tai suklaata)yms.. Onko kokemuksia e-pillereiden käytöstä, auttaisivatko jotkut pillerimerkit huonompaan ihoon ja onko niissä paljon sivuvaikutuksia? Tai auttaisiko jos kävisi välillä ihan ammattilaisella puhdistamassa naamaa ja puristamasssa mustapäitä? :D Olisin kiitollinen jos tulis hyvää palautetta ja mielipiteitä, kiitos:)