Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

I miss my dad

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Hei iskä!

Onkohan siellä kaikki hyvin?
Ikävä raastaa minua täällä, mutta yritän olla rohkea vuoksesi.
Kai sinä huomaat, kuinka itken joka aamuun asti ja sitten vahingossa nukahdan?
Minua itkettää, koska menetin rakkaan ihmisen eli sinut. Minua itkettää, koska en ikinä sanonut sinulle kuinka ylpeä olen siitä, että olet isäni.
En liioin sanonut rakastavani sinua, paitsi vaippaikäisenä. Toivottavasti muistat sen vauvavideon missä sanoin kesken dublolinnan rakentamisen "Isssi. Jade rakastaa sua!" Miten pärjään täällä ilman sinua! Et ikinä huutanut minulle ja neuvosi osui aina oikeaan. En ikävä kyllä aina uskonut sinua ja olit kuitenkin loppupeleissä oikeassa.
Olisin säästynyt niin monilta sydänsuruilta, jos olisin kuullut sanasi.
Kuka minua nyt varoittaa ja neuvoo?
Kuka saattaa minut alttarille häissäni?
Kiitos siitä, että yötöiden jälkeen jaksoit korjata pyöräni kumin, että pääsisin kouluun. Raivosin vain vierelläsi, että minulla on kiire.
Kiitos, kun hait minut autolla keskustasta öisin, vaikka silloin häpesin. En sinua, vaan sitä että muut lapset käveli kotiin. Tiedän, että suojelit minua ja ajattelit vain parastani.
Kiitos siitä, että sain tutustua sinuun.

Iskä - minä rakastan sinua!