Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Ihana mies mutta tiedossa muutto

  • Keskustelun aloittaja jensy
  • Aloitettu
J

jensy

Vieraileva tähti
#1
Kolmen vuoden sinkkuuden ja monen sammakon pusaamisen jälkeen tapasin vuoden alussa täydellisen miehen. Olemme kiinnostuneita samoista asioista, meillä synkkaa ja vietämme paljon aikaa yhdessä koska asumme samalla paikkakunnalla. Näemme lähes päivittäin ja suhde onkin kehittynyt melko vakavaksi vaikka koemme sen vielä tapailuksi. Emme siis kutsu toisiamme poika-/tyttöystäväksi.
Tällä viikolla sain tietää että töitteni toimipiste siirtyy 100 km päähän toiselle paikkakunnalle. Nykyisen paikkakuntani taloudellinen tilanne on huono ja kunta on pieni eikä täältä löydy alani töitä, muutto tulee olemaan pakollinen koska en halua jäädä työttömäksi. Uusi paikkakunta on kuitenkin onneksi suuri, kiinnostava ja tulevaisuudessa myös muita alan töitä löytyy. Olen myös aikaisemmin asunut siellä ja harkinnut sinne takaisin muuttoa viimeksi vuosi sitten.
Ainut harmittava asia on uusi suhde joka jää toiselle paikkakunnalle. Olemme keskustelleet etäsuhteen kokeilemisesta, mutta emme ole kummatkaan kovin innostuneita siitä. Olemme kuitenkin nuoria, 25-vuotiaita, ja emme ole olleet aikaisemmin sitoutuneita vakavasti toiseen, eli olemme asuneet aina yksin ja aikaisemmat suhteemme ovat kestäneet korkeintaan vuoden. Harmittaisi heittää toimiva suhde menemään koska näimme molemmat suhteelle tulevaisuuden ja etsimme parisuhteelta jotain vakavaa ja aitoa.
Onko kenelläkään vastaavasta tilanteesta kokemusta, saitteko suhteen toimimaan ja miten? Jos ette, milloin tiesit että suhde oli ohi? Kohtalotovereiden ja kaikkien muiden vinkit kehiin.