Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

ihastunut, onko toinen

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Tää on tää aika perusjuttu. Tapasin baarissa kivan pojan, mentiin sen luo yöksi. Mun mielestä meillä oli kivaa, kundissa on kaikki täydellisen poikaystävän merkit, ainakin ulkoisesti. Seuraavana päivänä makoiltiin sängyssä puoli päivää, sitten heitti mut kotiin. Sanoi siinä että nähdään, mä olin vähän että joo varmasti, mutta hän vaan toisti että varmasti nähdään. Numeroa ei kuitenkaan pyytänyt.. Mä sain sen kuitenkin ongittua, ja tekstasin sille, vastasi kyllä, ja kun annoin ymmärtää että haluaisin nähdä vielä, vastaus oli jotain "en mä kyllä tiedä oonko niin helmi että haluisit nähdä mut uudestaan". Eli vähän sellainen fiilis oli että se ei vaan viitsinyt suoraan sanoa et mä en ole sen mielestä niin helmi että haluais vielä nähdä.. Mutta sano kyllä että kun on vapaata niin nähdään.
Puhu mulle tosi kauniisti, mutta ei kyllä mitenkään niin yli mennyt jutut että olisin epäillyt että kunhan puhuu. Mutta voihan se olla vaan kunnon pleijeri.
Oon ihan sekaisin itseni kanssa, en oo hetkiin ihastunut, enkä näin helposti.