Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Ihmeellisiä tuntemuksia

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Oon ihmetellyt lähiaikoina sellasta omituista ilmiötä itsessäni, kun tietyt äänet aiheuttaa mussa tosi hyvän olon. Tuntuu, että endorfiinit hyökkää, tai jotain. Vertaisin sitä jopa orgasmin aiheuttamaan hyvänolontunteeseen. Pari esimerkkiä; mun vuokranantaja hakkas nauloja mun kämpässä, ja jokainen paukahdus sai kylmät väreet aikaan. Samoin kun mun kissa leikki paperisella lahjakassilla tossa lattialla ja siitä kuulu ääntä, tuli se sama fiilis. Se tuntuu tosi hyvältä, mut ihmettelen mistä on kyse! Kellään samantyyppisiä tuntemuksia tai veikkauksia mistä vois olla kyse?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Joo on! :) Itsellä sellainen fiilis tulee kun joku näpyttää tietokoneella (siis näppäimistöstä kuuluva ääni). Oon ihmetelly stä itekin että mitä tää oikeen on :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Voi, kiva kuulla etten oo ainoo! :D Nyt vaan lisää kokemuksia ihmisiltä? Tai jos jollain on heittää ees villejä arvauksia mistä on kyse, niin osais lähtee ees jostai selvittää.