Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

ikävästä eroon, help!!

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Miten saada ikävä pois? emme ole nähneet mieheni kanssa muutamaan viikkoon ja yhteydenpito on hieman jäänyt muutenkin vähemmälle. Meillä on ollut tänä aikana paljon ongelmia ja mies on työmatkalla joten siksi yteydenpito jäänyt vähiin. Tulin vielä sanoneeksi hänelle pahasti ja nyt minulla on hirveä olo kun on paha mieli ja kova ikävä mutta hän teki pahan vierheen joten minun pitäisi antaa myös anteeksi.Hirveän ristiriitaista. Tätä tulee vielä luultavammin kestämään viikko joten miten saisin hänet hetkeksi mielestäni pois?

Ajattelen häntä muutenkin jatkuvasti joten aktiviteettien keksiminen ei vie häntä mielestäni ja mitä vain teen hän tulee aina mieleeni. Tilanne on tosi stressaava, joten oisko kellään vinkkejä tai kokemuksii.

Anteeksi sekava teksti mutta toivottavasti joku sen jaksoi lukea ja vielä vastatakkin :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
minkä virheeb ko. mies on sitten tehnyt?
noh laita miehelle viestiä pyydä anteeks ja kerro miltä susta tuntuu