Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

iso muna + pieni p*llu

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Haluaisin kuulla Teidän kokemuksia/neuvoja isoista munista! :D Itellä on semmonen ongelma, että ei meinaa mahtua sisään ku on itellä niin pienet paikat.. Mutta varmasti tuohon ongelmaan liitty myös se järkytys/jännitys ku hokas kuin iso mela sieltä on tulossa :D Onko Teillä ollu ongelmia saman asian suhteen? Olis kiva kuulla monipuolisia tarinoita tästä aiheesta ;)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Ittellä on kans ns tiukat paikat. Paksut vehkeet aluksi jännitti, mutta ajan myötä niist oppii nauttii. Mitä rennompana paikat saa pidettyy, sitä miellyttävämpää se touhu on ;)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Aluks tietenkin oli aika "huhuh" meininki, mutta tietenki hissukseen kun malttaa alotella että on tarpeeks kostea (no, pitää olla jopa "märkä" :D) ja liukkari on hyvä keksintö. Kun vaan on ihana ja tuttu kumppani niin ei ongelmaa (oon vakituisessa suhteessa). Hyvin on toiminu, molemmat on ollu vaan tyytyväisiä "tiukkaan toimintaan" ;) Asennosta tietenkin riippuen mutta lähes aina on orkku taattu kun on vehkeellä kokoa!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Joo mun pitäs opetella relaamaan ni sujuis vähän paremmin.. :p Onko mitään asentovinkkejä esim missä asennossa tuntuu parhaimmalta, mitä asentoa kannattaa välttää jne? :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Olen itse suth isolla varustettu kundi ja olen huomannut että tiukat paikat omaava nainen kannattaa aloittella puuhailu päällä. saa itse määrätä paremmin ensimmäisen sisään työntymisen tahdin jne. Sitten yleensä rentouduttua se on mukavaa miten päin vaan